v2 x miRazer Synapse kullanıyorum
v2 x mi yoksa normal olan mıRazer synapse olur mu bilmiyorum ama ben ordan kontrol ediyorum
Cloud 2 mi Blackshark V2 mi daha iyi sizce oyun performansı konusunda? Cloud 2 kullanıyorum 3 yıldır ancak Blackshark V2 modeline geçmeyi düşünüyorumV2 kullanıyorum dostum
Hiç Cloud 2 kullanmadığım için şu daha iyi demek yanlış olur dostum.Cloud 2 kötü bir kulaklık olsaydı bir çok e-sporcu oyuncu kullanmazdı.Benim aradığım kriterlere en çok uyan Blackshark V2'idi.Eğer bir farklılık olmasını istiyorsan V2 ye geçmenin seni üz3eceğini zannetmiyorum.Cloud 2 mi Blackshark V2 mi daha iyi sizce oyun performansı konusunda? Cloud 2 kullanıyorum 3 yıldır ancak Blackshark V2 modeline geçmeyi düşünüyorum
Kötü olmadığını biliyorum 3 yıldır kullanıyorum zaten ve ses performansından memnunum. Sadece rahat değil ve daha iyi bir kulaklık arıyordum Blackshark V2 sipariş verdim deneyeceğim bakalımHiç Cloud 2 kullanmadığım için şu daha iyi demek yanlış olur dostum.Cloud 2 kötü bir kulaklık olsaydı bir çok e-sporcu oyuncu kullanmazdı.Benim aradığım kriterlere en çok uyan Blackshark V2'idi.Eğer bir farklılık olmasını istiyorsan V2 ye geçmenin seni üz3eceğini zannetmiyorum.
Rahatlık konusunda ben çok memnunum hafif bir kulaklıkKötü olmadığını biliyorum 3 yıldır kullanıyorum zaten ve ses performansından memnunum. Sadece rahat değil ve daha iyi bir kulaklık arıyordum Blackshark V2 sipariş verdim deneyeceğim bakalım