Neler Yeni

RAZER BLACKSHARK V2 X DRİVER NERDEN BULABİLİRİM?

Syv0x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
syv0x
driver bulamadım yada driverı var mı bilmiyorum sadece razer appengine indir ondada sadece 7.1 ayarlayabiliyorum. mikrofon ses artırma azaltma gibi driverı yok mu

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Razer synapse olur mu bilmiyorum ama ben ordan kontrol ediyorum

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Razer Synapse kullanıyorum

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
V2 kullanıyorum dostum

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Cloud 2 mi Blackshark V2 mi daha iyi sizce oyun performansı konusunda? Cloud 2 kullanıyorum 3 yıldır ancak Blackshark V2 modeline geçmeyi düşünüyorum
Hiç Cloud 2 kullanmadığım için şu daha iyi demek yanlış olur dostum.Cloud 2 kötü bir kulaklık olsaydı bir çok e-sporcu oyuncu kullanmazdı.Benim aradığım kriterlere en çok uyan Blackshark V2'idi.Eğer bir farklılık olmasını istiyorsan V2 ye geçmenin seni üz3eceğini zannetmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan
Hiç Cloud 2 kullanmadığım için şu daha iyi demek yanlış olur dostum.Cloud 2 kötü bir kulaklık olsaydı bir çok e-sporcu oyuncu kullanmazdı.Benim aradığım kriterlere en çok uyan Blackshark V2'idi.Eğer bir farklılık olmasını istiyorsan V2 ye geçmenin seni üz3eceğini zannetmiyorum.
Kötü olmadığını biliyorum 3 yıldır kullanıyorum zaten ve ses performansından memnunum. Sadece rahat değil ve daha iyi bir kulaklık arıyordum Blackshark V2 sipariş verdim deneyeceğim bakalım

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Kötü olmadığını biliyorum 3 yıldır kullanıyorum zaten ve ses performansından memnunum. Sadece rahat değil ve daha iyi bir kulaklık arıyordum Blackshark V2 sipariş verdim deneyeceğim bakalım
Rahatlık konusunda ben çok memnunum hafif bir kulaklık

Top Bottom