Pedsumantent
80+
Anakartin iyiyse daha iyi değilse değilvalla çektim beyaz. Önce yeşili aldım diğer renkleride indirimdeymiş. Cloud 2den iyi mi kulaklık onu bilmiyorum tam
Anakartin iyiyse daha iyi değilse değilvalla çektim beyaz. Önce yeşili aldım diğer renkleride indirimdeymiş. Cloud 2den iyi mi kulaklık onu bilmiyorum tam
Anakartin iyiyse daha iyi değilse değil
Jak girişlijak girişli galiba jak girişli iyi değil dimi sizce almalı mıyım bu fiyata
Hocam çok iyi olmaz ama kötü de olmaz ama hyperx daha iyi olur senin için çünkü harici ses kartı varHocam bu anakartla kulaklık performansı nasıl olur?MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile B450M-A PRO MAX thenoctus'ta.www.noctusgaming.com
ASRock B450M anakart var bende. Bir problem yaşamıyorum.Hocam bu anakartla kulaklık performansı nasıl olur?MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile B450M-A PRO MAX thenoctus'ta.www.noctusgaming.com
değilvalla çektim beyaz. Önce yeşili aldım diğer renkleride indirimdeymiş. Cloud 2den iyi mi kulaklık onu bilmiyorum tam
kanka iyi misin aktif olarak kullanıyorum çok üst düzey mikrofonualmayın mikrofon leş hangi programı kullansan kullan patlıyor
leşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok daha kötüCloud 2den
x versiyon olduğuna emin misin? Bu kulaklığın mikrofonu üst düzey olamaz. Kayıt alıp atabilirsen daha aydınlatıcı olur.çok üst düzey mikrofonu
evet şuan kafamda hatta. 5 dk önce de dc deydimçok daha kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
x versiyon olduğuna emin misin? Bu kulaklığın mikrofonu üst düzey olamaz. Kayıt alıp atabilirsen daha aydınlatıcı olur.