Ben kullandım çok berbattı 500TL'ye aldığım James Donkey 711 çok çok daha iyiürünle ilgili eleştiriler vardı ne kadar mantıklı bilmiyorum ama 3 taksit avantajıyla alınabilir
????????????????????????????????????????????????????? iyi misin sen?almayın mikrofon leş hangi programı kullansan kullan patlıyor
leşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Dc ses kalitesini bir nebze iyileştiriyor, test için en iyi yol kayıt alıp karşılaştırma yapmak. Blackshark mikrofonu kesinlikle iyi değil.evet şuan kafamda hatta. 5 dk önce de dc deydim
mikrofon çıkıyormu hocam yoksa sabitmi ?Kulaklık güzel kullanıyorum mikrofonu da gayet başarılı bence dc de sesim iyi gidiyor. Kulaklık jack girişli olduğu için iyi bir anakarta veya ses kartına ihtiyaç duyuyor iyi anakartı olmayanlar almasın.
asus tuf gamıng b660m-e d4 ıntel lga1700 ddr4 5333 mhz (oc) m.2 matxAnakartin iyiyse daha iyi değilse değil
asus tuf gamıng b660m-e d4 ıntel lga1700 ddr4 5333 mhz (oc) m.2 matxKulaklık güzel kullanıyorum mikrofonu da gayet başarılı bence dc de sesim iyi gidiyor. Kulaklık jack girişli olduğu için iyi bir anakarta veya ses kartına ihtiyaç duyuyor iyi anakartı olmayanlar almasın.
Mikrofonu sabitmikrofon çıkıyormu hocam yoksa sabitmi ?
Alc 897 var tahminimce, pek sorun yaşacağınızı düşünmüyorum lakin usb ses kartı dahili kulaklıkalr tercih etmeniz yaranıza olacaktır. Ben alc 887 ile kullandım iyidi ancak daha da iyisini istiyor sonuçta insan onun usb ses kartı aldım 200 TL'ye iyi şuan ama usb'li tercih etsem daha iyi olurdu diyorum.asus tuf gamıng b660m-e d4 ıntel lga1700 ddr4 5333 mhz (oc) m.2 matx
iyi mi? uyumlu mu? tam
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus tuf gamıng b660m-e d4 ıntel lga1700 ddr4 5333 mhz (oc) m.2 matx
iyi mi tam uyumlu mu
Realtek 7.1 Surround Sound HighMikrofonu sabit
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alc 897 var tahminimce, pek sorun yaşacağınızı düşünmüyorum lakin usb ses kartı dahili kulaklıkalr tercih etmeniz yaranıza olacaktır. Ben alc 887 ile kullandım iyidi ancak daha da iyisini istiyor sonuçta insan onun usb ses kartı aldım 200 TL'ye iyi şuan ama usb'li tercih etsem daha iyi olurdu diyorum.