Cloud 2 core wireless bundan çok daha iyi bir kulaklık, her anlamda daha iyi belki mikrofon olarak iyi olmayabilir ben bu ürünü hiç kullanmadım tamamen kağıt üstünde özelliklere göre bilgi veriyorum
yıllar boyunca kullandığım emektar kulaklığım oldukça sağlam modeldir kullanabilirsiniz
Aynen aynen baya sağlamyıllar boyunca kullandığım emektar kulaklığım oldukça sağlam modeldir kullanabilirsiniz
Şu an satıldığı fiyata göre tam olarak öyleAynen aynen baya sağlam
Dostum benimki sağlamda değildi üstüne bozuk çıktı üstüne bende teknosadan aldım yardımcı olmadılar rezillik resmenŞu an satıldığı fiyata göre tam olarak öyle
dostum senin kötü geçmişin olması ürünü kötü yapmaz 3 sene kullandım yaklaşık cloud III gibi bilinen bir modele geçtiğimde ürün bozuk geldiğinden iade ettim benim sorun yaşamam cloud III'ü kötü yapmadığı gibi senin sorun yaşaman v2x'i kötü yapmaz teknoloji şans işidirDostum benimki sağlamda değildi üstüne bozuk çıktı üstüne bende teknosadan aldım yardımcı olmadılar rezillik resmen
Tamam bende zaten kendi sorunum olduğu için laf yapıyorum başkalarınınki iyidir bilemem. Bana kötü geldi. İçinden çıkan 7.1 aktivasyon kodu direkt kullanılamadı onu aktifleştiremedim, mikrofonu masanin üstünde normalce dururken koptu yani ben çok şanssızım kullanamadım bile zaten.dostum senin kötü geçmişin olması ürünü kötü yapmaz 3 sene kullandım yaklaşık cloud III gibi bilinen bir modele geçtiğimde ürün bozuk geldiğinden iade ettim benim sorun yaşamam cloud III'ü kötü yapmadığı gibi senin sorun yaşaman v2x'i kötü yapmaz teknoloji şans işidir