Neler Yeni

Razer blackshark v2 x hakkında düşünceleriniz

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
Merhaba arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1240 TL şuan ağırlıklı olarak masaüstü pcde oyun için kullanıcam ama tabi müzikte dinlerim ordan mikrofonu hiç önemli değil olmasa dahi olur önemli olan bana ses kalitesi dayanıklılığı ve konforu anakartım b550 gaming edge wifi ses yongası nasıldır bilemem bu fiyata bunu önerir misiniz? yoksa şunu al bu fiyat bandlarında dediğiniz bir model varmı pişman olmak istemiyorum iade hakkıda kulaklıklarda biraz zor çünkü bildiğim kadarıyla

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,262
İsim
yusuf ecer
Razer bundle al mousela mouse pad bedavaya gelsin:D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,262
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,262
İsim
yusuf ecer

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,262
İsim
yusuf ecer

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
berk
Merhaba arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum 1240 TL şuan ağırlıklı olarak masaüstü pcde oyun için kullanıcam ama tabi müzikte dinlerim ordan mikrofonu hiç önemli değil olmasa dahi olur önemli olan bana ses kalitesi dayanıklılığı ve konforu anakartım b550 gaming edge wifi ses yongası nasıldır bilemem bu fiyata bunu önerir misiniz? yoksa şunu al bu fiyat bandlarında dediğiniz bir model varmı pişman olmak istemiyorum iade hakkıda kulaklıklarda biraz zor çünkü bildiğim kadarıyla
1 haftadır kullanıyorum çok rahat hafif bir kulaklık, sesinin de fazla olduğunu duymuştum ama bana bi tık az geldi basları çok iyi değil müzik konusunda tatmin etmeyebilir sonuçta oyuncu kulaklığı beklediğim gibiydi. 7.1 özelliğini kullanamıyorum sorun bende galiba 7.1 algılamıyordu ve çözümünü hala bulmuş değilim 🤠

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
1 haftadır kullanıyorum çok rahat hafif bir kulaklık, sesinin de fazla olduğunu duymuştum ama bana bi tık az geldi basları çok iyi değil müzik konusunda tatmin etmeyebilir sonuçta oyuncu kulaklığı beklediğim gibiydi. 7.1 özelliğini kullanamıyorum sorun bende galiba 7.1 algılamıyordu ve çözümünü hala bulmuş değilim 🤠
bundle olan paketi aldım bende işte nays ile 165 tl daha inidirmli olarak 1485 tl ye geldi mouse-mousepad ve kulaklık olarak çok daha avantajlı oldu 1250 tl en ucuz fiyatıydı kulaklığın zaten birde beyazdı siyah istiyordum müzik idare etse bile yeter aslında bass aradığımda yok ağırlıklı oyun için alıcam zaten bende b550 gaming edge wifi anakart var ve sorduğum kadarı ile ses yongası iyi dediler kulaklığı kullanabilecem çok iyi oldu kısacası bu paket

beerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
berk
bundle olan paketi aldım bende işte nays ile 165 TL daha inidirmli olarak 1485 TL ye geldi mouse-mousepad ve kulaklık olarak çok daha avantajlı oldu 1250 TL en ucuz fiyatıydı kulaklığın zaten birde beyazdı siyah istiyordum müzik idare etse bile yeter aslında bass aradığımda yok ağırlıklı oyun için alıcam zaten bende b550 gaming edge wifi anakart var ve sorduğum kadarı ile ses yongası iyi dediler kulaklığı kullanabilecem çok iyi oldu kısacası bu paket
çok iyi fiyata gelmiş en iyisini yapmışsın bu arada 1200tlye siyah rengi sinerjide var

Top Bottom