Günlerdir bu fiyatta ve aman aman bir indirim yok neyin kafası hocam bu konu açmış olmak için açmayın lütfen
yeni gördüm? xdGünlerdir bu fiyatta ve aman aman bir indirim yok neyin kafası hocam bu konu açmış olmak için açmayın lütfen
sorun görürlerse kaldırırlar kafanı yorma senGünlerdir bu fiyatta ve aman aman bir indirim yok neyin kafası hocam bu konu açmış olmak için açmayın lütfen
bilmeyen insanlar var adam 1150 tl sanıyor mesela sen neyin tribindesin ashsdfGünlerdir bu fiyatta ve aman aman bir indirim yok neyin kafası hocam bu konu açmış olmak için açmayın lütfen
1150 sanan arkadaş piyasayı takip etmiyordur 1050 falan zaten 1000 civarındaydıyeni gördüm? xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun görürlerse kaldırırlar kafanı yorma sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmeyen insanlar var adam 1150 TL sanıyor mesela sen neyin tribindesin ashsdf
+=evet
Bilmiyorum kardeşim ben genelde 1000-1200 civarı gördüğümden şimdide bunu görünce attımAylardır 900 sen artınca paylaşmışsın
Gsp bunu tokatlarGSP 301 mi bu mu?
hocam gsp kulaklıgın tipi insan kafası değilde uzaylılar için yapılmış gibi duruyor yanlıs anlama ama tipte önemliGsp bunu tokatlar
kullandın mı hocam blackshark v2den bile daha rahat kulaklık x i geçtimhocam gsp kulaklıgın tipi insan kafası değilde uzaylılar için yapılmış gibi duruyor yanlıs anlama ama tipte önemli
hangi gsp linkGsp bunu tokatlar