Neler Yeni

🔥İndirim Blackshark V2 x 1700tl

Thadox

80+ Bronze
Bağlantısı usb olanı var mı acaba?

Reindi

80+ Silver
sana mı soracağım paşam eminim senden daha iyi bakıyorum bağırdığımı nerden çıkardın müneccim misin sen ? biliyorsun
öbürkü tarafta vebalini ödeyebileceğini düşünüyorsan at umrumda değil attığın zaman haber ver de alıp sahiplendiririm kulaklığımı yerse sokağı boylar diyen sen misin ben miyim böyle bir şey diyen kediye bağırır da sokağa da atar döver de
Mesaj otomatik birleştirildi:

öbürkü tarafta vebalini ödeyebileceğini düşünüyorsan at umrumda değil attığın zaman haber ver de alıp sahiplendiririm kulaklığımı yerse sokağı boylar diyen sen misin ben miyim böyle bir şey diyen kediye bağırır da sokağa da atar döver de
şu son olaylardan sonra her türlü küfürü etsem hakedecek gerizekalıların kedilere yaptıklarını gördükten sonra hassasım bu konuda şakasını bile yapmayın

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende aynı siyah renk var 1400 e satıyorum sıfır hiç kullanmadım adamlar 1000 olur mu diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var normal V2 o daha pahalı bundan ses kartı var onun
1000 olur mu :)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Neden satıyorsun peki
PC alma hayalim vardı az bişey para biriktirmiştim dedim bari bi parçasını alayım nasıl olsa buda alınacak sonra nasib olmadı sayımda laptop hediye edince kaldı öyle sınava hazırlanıyorum zaten kullanmadım bu saatten sonrada kullanmam herhalde öyle boş boş duruyor

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Gidin 200 fazla verin amazon uzerinden alin boyle seyleri. Sonra itopya garanti durumlarinda yokuş yapınca buradan ağlıyorsunuz.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Attila Alpaslan
Uzun kullanımda (1-2 saatte bile) kafa ağrıtıyor, yaz aylarında çok terletiyor, kulaklık çok boğuyor. Kısacası konfor açısından sıkıntılı bir kulaklık.

Onun dışında güzel.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yağız Berk Özel
Ses kartınız iyi değilse almanızı tavsiye etmem EQ ayarı olmadan video izlerken veya müzik dinlerken ses asla yeterli gelmiyor şahsen bana EQ ayarı ile bile pek yeterli gelmiyor. Moondrop Dawn Pro ile kulaklık evrim geçirdi diyebilirim.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Alınır mı? Ses kasmak, müzik dinlemek amacıyla kullanıcağım kafa ağrıtır mı
Ben aldım, ciddi anlamda söylüyorum belki ses kartı yok diyedir 2 kere kullanıp kutusuna kaldırdım, eski James Donkey 710 uma döndüm eski ve kırık olmasına rağmen. Şimdi sırf tekrar denemek için geçenlerde indirimde olan G3 ses kartından aldım eve gidince denicem ses kartıyla tekrar. (PUBG oynuyorum)

Top Bottom