öbürkü tarafta vebalini ödeyebileceğini düşünüyorsan at umrumda değil attığın zaman haber ver de alıp sahiplendiririm kulaklığımı yerse sokağı boylar diyen sen misin ben miyim böyle bir şey diyen kediye bağırır da sokağa da atar döver desana mı soracağım paşam eminim senden daha iyi bakıyorum bağırdığımı nerden çıkardın müneccim misin sen ? biliyorsun
şu son olaylardan sonra her türlü küfürü etsem hakedecek gerizekalıların kedilere yaptıklarını gördükten sonra hassasım bu konuda şakasını bile yapmayınöbürkü tarafta vebalini ödeyebileceğini düşünüyorsan at umrumda değil attığın zaman haber ver de alıp sahiplendiririm kulaklığımı yerse sokağı boylar diyen sen misin ben miyim böyle bir şey diyen kediye bağırır da sokağa da atar döver de
Bende aynı siyah renk var 1400 e satıyorum sıfır hiç kullanmadım adamlar 1000 olur mu diyorzamanında 400 tl ye almıştım
mazi
Var normal V2 o daha pahalı bundan ses kartı var onunBağlantısı usb olanı var mı acaba?
1000 olur muBende aynı siyah renk var 1400 e satıyorum sıfır hiç kullanmadım adamlar 1000 olur mu diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var normal V2 o daha pahalı bundan ses kartı var onun
Kurtarmaz hocam sıfır nerdeyse hiç kullanmadım1000 olur mu
Neden satıyorsun pekiKurtarmaz hocam sıfır nerdeyse hiç kullanmadım
Ağrıtıyor valla, şahsi düşüncem benim genel olarak kimse dememiş benden başkakafanızda sorun var hocam. Zaten aşırı hafif bir kulaklık bunda ağrıyorsa sizin işniiz zor
PC alma hayalim vardı az bişey para biriktirmiştim dedim bari bi parçasını alayım nasıl olsa buda alınacak sonra nasib olmadı sayımda laptop hediye edince kaldı öyle sınava hazırlanıyorum zaten kullanmadım bu saatten sonrada kullanmam herhalde öyle boş boş duruyorNeden satıyorsun peki
Ben aldım, ciddi anlamda söylüyorum belki ses kartı yok diyedir 2 kere kullanıp kutusuna kaldırdım, eski James Donkey 710 uma döndüm eski ve kırık olmasına rağmen. Şimdi sırf tekrar denemek için geçenlerde indirimde olan G3 ses kartından aldım eve gidince denicem ses kartıyla tekrar. (PUBG oynuyorum)Alınır mı? Ses kasmak, müzik dinlemek amacıyla kullanıcağım kafa ağrıtır mı