Cagdas5389
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 855
bunla aynı kasayı kullanan V2yi kullanıyorum 2 yıla yaklaştı hiçbir problem yok düzgün kullanmazsanız sert kullanırsanız menteşe mefta olabilir
Ne farkı var ki ? Zaten dongle'ı pc'ye de bağlayabiliyorsun.Playstation edition ürün, ona göre alın
evet başlıkta belirtilmemiş ancak model numarasını aratırsanız çıkıyor ve Playstation edition olanlar zaten 4490TL'ye internette var.
Yanlışım yoksa uygulaması görmüyor, başka fark yok. ancak yine de Playstation sürümü olduğunu bilerek alsın alan diye belirttimNe farkı var ki ? Zaten dongle'ı pc'ye de bağlayabiliyorsun.
Hocam benim burdami bimde haşa duruyo alınırmıkiBimde denk geldi geçen gün kırmızı etiket yemiş 2300 dü
Uygulama önemli mi ki o kadar ? Bilmediğim için soruyorum bu arada.Yanlışım yoksa uygulaması görmüyor, başka fark yok. ancak yine de Playstation sürümü olduğunu bilerek alsın alan diye belirttim
Bimdeki versiyonu kablolu blackshark v2 x olması lazım bu sürüm değil.Hocam benim burdami bimde haşa duruyo alınırmıki
Telefon uygulamasından ayarları bir kere yaptıktan sonra başka ayara gerek kalmıyor diye biliyorum.Uygulama önemli mi ki o kadar ? Bilmediğim için soruyorum bu arada.
O zaman boşvereyimBimdeki versiyonu kablolu blackshark v2 x olması lazım bu sürüm değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon uygulamasından ayarları bir kere yaptıktan sonra başka ayara gerek kalmıyor diye biliyorum.
gadgetrytech in databaseini kullanbana teorik bilgi vererek diğer kulaklıklarla kıyas yapabilecek var mı ses kalitesi, malzeme kalitesi ne düzeyde olduğuna dair