Default haliylemi kullaniyorsun hocam Razer audio dan yapılan ayar PC de çalışıyormu ve kalitede fark oluyormu?Ürünü bir süredir kullanmıyorum ve çok memnunum, ses kalitesi gerçekten güzel.
Default haliylemi kullaniyorsun hocam Razer audio dan yapılan ayar PC de çalışıyormu ve kalitede fark oluyormu?Ürünü bir süredir kullanmıyorum ve çok memnunum, ses kalitesi gerçekten güzel.
bluetooth ile bağladığımda görmüyor ne yapmalıyımPcde kullanılacaksa razer synapse görmüyor ps sürümlerini. Ayar yapmak için telefona bağlayıp yapmanız gerek. Harici normal sürümden farkı yok. Ama dendiği gibi menteşe kronik bu sürümlerde
knk ben telefona bluetooth ile bağladığımda çıkmıyor razer audio daBenim ürün elime ulaştı paketleme başarılıydı ekstra bir kutuya koyarak göndermişler. Ürünle ilgili ilk deneyimlerim ses kalitesi ve mikrofonu çok başarılı geldi bana kulak pedleride hoşuma gitti kulağımı rahatsız etmedi. Telefonumada bağladıktan sonra ayarları yaptım bluettooth üzerinden de kullanım yapabiliyorsunuz. İlk izlenimlerim olumlu almak isteyenlere tavsiye ederim.
Razer shop trendyolda aynı fiyatı yapmış resmi satıcısı olması lazımBu fiyata kulaklık almak düşündürüyor satıcı özellikle