Neler Yeni

🔥İndirim Razer BlackShark v2 x 1614 TL (Siyah Renk) Amazon.com.tr

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Kulaklık olarak meh, zaten v2 nin ekonomik modeli. Ama bu fiyata göre mikrofonu muazzam. İçerik üreticisiyim, şuanda aktif olarak kullanıyorum. Tabii ki de profesyonel bir ekipman kadar olmasa da, üst düzey bir performans sağlıyor.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
forumdan bırındede aynı sorunlar var gıcırdıyor sesı kulaklıktan fulledıgınde sag tarafta ses azalaması oluyor
Ben de birkaç tane görmüştüm öyle onlar nadiren denk geliyor. Bendeki V2x'i alalı 2 yıl oluyor arada sağ ya da sol pek hatırlıyorum taraf arada gitmeye başladı umarım yakında bozulmaz ama bayağıdır kullanmıyorum zaten onun yerine Kiwi Ears Cadenza IEM kulaklık aldım o daha rahat.

Gurkanpiro

80+ Gold
Ben de birkaç tane görmüştüm öyle sanırım onlar nadiren denk geliyor. Bendeki V2x'i alalı 2 yıl oluyor arada sağ kulaklık gitmeye başladı umarım yakında bozulmaz bayağıdır kullanmıyorum zaten onun yerine IEM kulaklık aldım o daha rahat.
garantıye gondercek zaman olsa gonderırım degısım falan yaparlar buyuk ıhtımalde vatanda adam akıllı kulaklık yok bu fıyat bandında

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 senedir kullanıyorum, kulaklıkta kronik sorun falan yok, boş yere atıp tutmayın. Bu bütçede bundan daha iyi alabileceğiniz kulaklık yok, ses kartı kötüyse almayın diyenide dinlemeyin. Kulaklığın fabrika çıkışı sesinden memnun değilseniz program kullanırsınız, dolby, gg sonar...

alp126

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
alp eren
Kulaklıktan memnunum ama kafama taktığımda ayar telleri gevşek olduğu için taktığım ayarda kalmıyor. Bu sorunu yaşayan varsa çözüm bulduysa paylaşabilir mi?

Gurkanpiro

80+ Gold
2 senedir kullanıyorum, kulaklıkta kronik sorun falan yok, boş yere atıp tutmayın. Bu bütçede bundan daha iyi alabileceğiniz kulaklık yok, ses kartı kötüyse almayın diyenide dinlemeyin. Kulaklığın fabrika çıkışı sesinden memnun değilseniz program kullanırsınız, dolby, gg sonar...
atıp tutugumuzdan degıl bır serı var sorunlu bende ve forumda bı arkadas var denk gelmezse guzel ama gelırse ınsanın canını sıkıyor

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
atıp tutugumuzdan degıl bır serı var sorunlu bende ve forumda bı arkadas var denk gelmezse guzel ama gelırse ınsanın canını sıkıyor
Teknoloji şans işi hocam, bu model kronik değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,665
Üyeler
160,873
Son üye
zen1xa
Top Bottom