Neler Yeni

Razer blackshark v2 x kulaklık ve mikrofon problemi

doviyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Öncelikle selamler kulaklıgım razer blackshark v2x valorantta kayıt alırken sesim kliplerde oyun sesinden daha baskın kayıt programım nvdia bu sorunu hiçbir şekilde çözemedim bunun anakartın H510M-D ile alakalı oldugunu düsündüm sonra https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01N41607I?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image harici ses kartını satın aldım sesler daha iyi gelmeye başladı belirgin bir fark var fakat bu seferde mikrofonum çalışmıyor bunun sorunu ney olabilir isterseniz kliplerde atabilirims sorunu daha bariz anlarsınız

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
düzeltme: mikrofon*, mikrofon değil dostum.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Öncelikle selamler kulaklıgım razer blackshark v2x valorantta kayıt alırken sesim kliplerde oyun sesinden daha baskın kayıt programım nvdia bu sorunu hiçbir şekilde çözemedim bunun anakartın H510M-D ile alakalı oldugunu düsündüm sonra https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01N41607I?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image harici ses kartını satın aldım sesler daha iyi gelmeye başladı belirgin bir fark var fakat bu seferde mikrofonum çalışmıyor bunun sorunu ney olabilir isterseniz kliplerde atabilirims sorunu daha bariz anlarsınız
Ben de bi süre kullandım aynı kulaklığı. Evet ses kartına ihtiyacı var gerçekten ama mikrofondaki sorununu yaşamadım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
hangi ses kartını kullandın?
Ses kartı kullanmadan normal bi şekilde kullanmıştım, headset modellerden sıkıldığım için tws kulaklığa geçtim, harici mic kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,103
Üyeler
162,909
Son üye
muhammet23