Neler Yeni

Razer BlackShark V2 X Ses Kalitesi

lahmacun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Babadostı
Abdullah abinin tavsiyesiyle Razer Blackshark V2 X Kulaklık aldım eski kulaklığım Razer Kraken 7.1'in verdiği ses kalitesini alamıyorum kulaklığı bilgisayarın sağ alt tarafındaki ses sekmesine basınca da göremiyorum Thermaltake TG V200 Kasa B450M S-2H Milli anakart ile deniyorum ve ses ayarı yapmaya çalışırken şu anda kulaklıktan hiçbir şekilde hiçbir ayarla ses alamıyorum Razer Synapsede de gözükmüyor ne yapabilirim

badin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır
razer 7.1 surround yazılımını kurdunuz mu?

lahmacun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Babadostı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
razer 7.1 surround yazılımını kurdunuz mu?
4 kere yükledim kutudan çıkan kod ile, synapsede aynı şekilde zaten cihaz synapsede görülmüyo synapse 2.0'ı bile yükledim ona rağmen kulaklıktan ses alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklık takılı olmasına rağmende bu şekilde bir uyarı alıyorum

Ekler

• 1647546164113.png
    1647546164113.png
    169.2 KB · Hit: 86

badin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır
4 kere yükledim kutudan çıkan kod ile, synapsede aynı şekilde zaten cihaz synapsede görülmüyo synapse 2.0'ı bile yükledim ona rağmen kulaklıktan ses alamıyorum

kulaklık takılı olmasına rağmende bu şekilde bir uyarı alıyorum
1647546283966.png
bu kısmı 7.1 olarak seçtiniz değil mi?

lahmacun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Babadostı
Alıntıyı görüntülebu kısmı 7.1 olarak seçtiniz değil mi?
1647546421237.png
seçtim fakat yinede ses alamıyorum eş zamanlı son çıkan amd güncellemesini yaptım ve sistem yeniden başlatıldı amd güncellemesinde bir sıkıntı var mı diye şimdi eski driveri kuruyorum fakat 5 yıllık eski kulaklığım burda marka model her şeyi ile gözükürken 2022 de aldığım kulaklığın marka modelsiz gözükmesi çok trajikomik geliyor

badin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır
Alıntıyı görüntüleseçtim fakat yinede ses alamıyorum eş zamanlı son çıkan amd güncellemesini yaptım ve sistem yeniden başlatıldı amd güncellemesinde bir sıkıntı var mı diye şimdi eski driveri kuruyorum fakat 5 yıllık eski kulaklığım burda marka model her şeyi ile gözükürken 2022 de aldığım kulaklığın marka modelsiz gözükmesi çok trajikomik geliyor
kulaklık modeline göre değişiyor keyiflerine kalmış bir şey. İç AUX girişini seçerseniz yazılım kurulumum tamamlanacak yüksek ihtimalle ses gelecektir.

ek olarak thx yazılımını 15 gün ücretsiz deneme olarak kullanabilirsiniz benim deneme sürem bitti ancak şuan hala thx geçerli gibi duyuyorum pek emin olamadım.

lahmacun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Babadostı
kulaklık modeline göre değişiyor keyiflerine kalmış bir şey. İç AUX girişini seçerseniz yazılım kurulumum tamamlanacak yüksek ihtimalle ses gelecektir.
evet radeon softwareyi kaldırdım ses olayı çözüldü fakat şu an eski kulaklığımı deneyip bir de blackshark v2 x i denemenizi çok isterdim ses kalitesi olarak o kadar fark var ki...

badin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır
evet radeon softwareyi kaldırdım ses olayı çözüldü fakat şu an eski kulaklığımı deneyip bir de blackshark v2 x i denemenizi çok isterdim ses kalitesi olarak o kadar fark var ki...
kraken x duyduğum kadarıyla iyi bir kulaklık evet ancak ben şuan thx yazlımıyla beraber memnunum 7.1 sürücüsüyle dağlar kadar fark var diyebilirim

Top Bottom