Neler Yeni

Razer blackshark v2 x sesi az geliyor

Emiran31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Daha Yeni razer blackshark v2 x kulaklık aldım önce telefonda test ettim ses gayet iyi geliyodu sonra pc de denedim daha düşük geldi bana 7.1 açtım sonra çok az da olsa yükseldi ama yine yeterli değil anakartımdan dolayı da olabilir bilmiyorum (Asus prime h610m k d4) ne yapsam sesi yükselir yada harici olarak hangi ses kartını alsam düzelir sorun

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Ayni kulaklık ve aynı anakart var bende bı sorun yok. Kulaklığın yanında ses açma şeyi var ordan kısılmış olabilir mi? Ben kulaklığı aldıktan 1 ay sonra farketmistim yandaki ses açma şeyini o sebeple söylüyorum :D

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Daha Yeni razer blackshark v2 x kulaklık aldım önce telefonda test ettim ses gayet iyi geliyodu sonra pc de denedim daha düşük geldi bana 7.1 açtım sonra çok az da olsa yükseldi ama yine yeterli değil anakartımdan dolayı da olabilir bilmiyorum (Asus prime h610m k d4) ne yapsam sesi yükselir yada harici olarak hangi ses kartını alsam düzelir sorun
Ses kartı yazılımını kontrol et genelde onla alakalı oluyor durum aynı kulaklık var sorun yok bend e

Emiran31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kartı yazılımını kontrol et genelde onla alakalı oluyor durum aynı kulaklık var sorun yok bend e
Sizde hem telefon hem PC de aynı sesi mi veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayni kulaklık ve aynı anakart var bende bı sorun yok. Kulaklığın yanında ses açma şeyi var ordan kısılmış olabilir mi? Ben kulaklığı aldıktan 1 ay sonra farketmistim yandaki ses açma şeyini o sebeple söylüyorum :D
Yok her şey en sonda yaptım onları

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Telefonum İphone 13 giriş yok maalesef ama son ses kullanmıyorum PC de sesi fazla

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Disardayim simdi de eve gidince deneyeyim telefonda farklı mi oluyor diye. Haberdar ederim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende aynı kulaklığı kullanıyorum. Bundan önce rampage kullanıyordum. Maalesef ses seviyesi onun kadar yüksek değil. Daha önce kulaklık kullanıyorsan onun kadar fazla hissetmeyebilirsin, normaldir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben snopy kulaklığımı telefona takınca bozulmuştu artık hayatta takmıyorum telefona ve pcye aynı kulaklığı

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Rampage drop plus tan v2 x e geçtim diğer kulaklığa göre sesi biraz az. Kulaklığında sıkıntı yok düzgün bir ses kartı lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,012
Üyeler
166,135
Son üye
impectusxo
Top Bottom