Neler Yeni

Yardım Razer Blackshark v2 X Sesin Karşı Tarafa Gitmesi

lnecol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necmettin
Herkese merhaba. 2 3 gün önce İtopya'dan Razer Blackhark v2 X aldım. 7.1 yazılımını indirdim kurulumunu falan her şeyini yaptım. Fakat oyuna girdiğimde arkadaşlarım oyun sesinin çok fazla karşı tarafa gittiğini söylediler. Windows üzerinden giriş sesini 100'den 50'ye düşürdüm fakat benim sesimde azalma olsa da oyun sesi yine karşı tarafa gidiyor. Oyun oynarken ses kaydediciyi açıp kayıt aldım ve sanki oyunu hoparlörden oynuyormuşum gibi ses geliyor. Oyunun sesini kısarak denedim (20 civarında normalde CS'de 30'daydı) fakat sonuç yine aynı. Realtek sürücüsünü de anakart modeline göre güncelledim yine bir sonuç alamadım. Ayrıca kulaklık üzerinden mikrofonu kapattığımda müzik sesleri yine duyuluyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç

lnecol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necmettin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende almayı düşünüyorum bi sorun var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi tavsiye eder misin
Bu fiyata pek bir kulaklık yok zaten. Ses kalitesi olarak bana göre iyi bir kulaklık fakat bu mikrofon olayı can sıkıcı. Forumda yazılanları tek tek deniyorum şimdi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,169
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu kulaklıktan ziyade anakarttaki ses yongasıyla alakalı bir durum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,169
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Er
Aynısı bende de oluyor DC gürültü engelleme kullanıyorum bir nebze de olsa tutuyor

Hocam ben de az sonra alacaktım tam kulaklığı başka bir sorununuz var mı memnun musunuz genel olarak bir de ne kadar zamanda elinize ulaştı ?

lnecol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necmettin
Aynısı bende de oluyor DC gürültü engelleme kullanıyorum bir nebze de olsa tutuyor

Hocam ben de az sonra alacaktım tam kulaklığı başka bir sorununuz var mı memnun musunuz genel olarak bir de ne kadar zamanda elinize ulaştı ?
Ben Beylikdüzü şubesinden aldım. Zaten oradaki arkadaş önerdi bana da bu kulaklığı normalde asus tuf h7 almaya gitmiştim. Genel olarak kargosunda pek bir sıkıntı yok ama İtopya'nın. Bir de ayrı bir yazılımı var kulaklığın THX diye. 30 dolar ücreti var yanlış hatırlamıyorsam. 15 günlük deneme sürümündeyim bambaşka bir seviyeye çıkarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert Er
Ben Beylikdüzü şubesinden aldım. Zaten oradaki arkadaş önerdi bana da bu kulaklığı normalde asus tuf h7 almaya gitmiştim. Genel olarak kargosunda pek bir sıkıntı yok ama İtopya'nın. Bir de ayrı bir yazılımı var kulaklığın THX diye. 30 dolar ücreti var yanlış hatırlamıyorsam. 15 günlük deneme sürümündeyim bambaşka bir seviyeye çıkarıyor.
Razerin kendi yazılımını denediniz mi onun performansı nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,963
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom