Neler Yeni

Yardım Razer Blackshark v2 X Sesin Karşı Tarafa Gitmesi

lnecol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necmettin
Herkese merhaba. 2 3 gün önce İtopya'dan Razer Blackhark v2 X aldım. 7.1 yazılımını indirdim kurulumunu falan her şeyini yaptım. Fakat oyuna girdiğimde arkadaşlarım oyun sesinin çok fazla karşı tarafa gittiğini söylediler. Windows üzerinden giriş sesini 100'den 50'ye düşürdüm fakat benim sesimde azalma olsa da oyun sesi yine karşı tarafa gidiyor. Oyun oynarken ses kaydediciyi açıp kayıt aldım ve sanki oyunu hoparlörden oynuyormuşum gibi ses geliyor. Oyunun sesini kısarak denedim (20 civarında normalde CS'de 30'daydı) fakat sonuç yine aynı. Realtek sürücüsünü de anakart modeline göre güncelledim yine bir sonuç alamadım. Ayrıca kulaklık üzerinden mikrofonu kapattığımda müzik sesleri yine duyuluyor.

Realtek Audio Control'den mikrofon gürültü engellemeyi ve aec hoparlör ayarını açarsan mikrofon temiz ses verir ve sesi karşındaki konuştugun kişiye sektirmez çogu kişi bundan şikayetci bu ayarları bilmedikleri için.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Ne alaka? Kulaklığın uzun vadede bir çok problemi var. L tıp jack girişi olması eksi zaten birde jack girişi tutmuyor.
hayır millet gitti bu kulaklığı aldı ve çıkan sonuçlar doğrultusunda konular açtı bugünlerde

Top Bottom