Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackshark v2x 400 TL - Acıbadem Mağaza

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
800 ;TL lik ürünü 400 TL ye alacaksın ve gitmezsin demek. Hmmmm..
Ben gidene kadar dolar 20 TL olur
Amerika batar
Ayrıca saat 5 gibi anca eve kendimi atıyorum ve 3 saat yol çekmek :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

800 ;TL lik ürünü 400 TL ye alacaksın ve gitmezsin demek. Hmmmm..
Ayrıca Cynosa V2 aldığımdan daha bir şey alamam bu aralar :)
Öğrenci adamız kırk yılın başı bir alıyoruz .
Halen sinirim bozuk 1 gün daha beklemesem 450'ye almıştım 491'e aldım :(
Ve yol uzun.
504'e binip metronun orada in.
Sonra metroya yürü.
Metroda Törekent'ten başlayıp taaa MTA'nın oraya kadar gideceğim ve gine yürüyeceğim bir de kulaklık kalmamışsa aynı şeyi tam tersi tekrarlıyorum ve sinirim bozuk oluyor
Ekran görüntüsü 2022-02-28 001118.png

Son düzenleme:

Penguen

80+ Silver
Almak isteyen arkadaş varsa ulaşabilir. İptal etmeyi düşünüyorum ben de ama 450 liraya alıcı ödemeli kargolarım ulaşınca. İnternetten aldım.

Ufukizmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk
Arkadaşlar Acıbadem şubesinde 40 50 adet kalmış. Arkadaşı gönderdim alacak. Almak isteyenler şubeye gidip alabilirler.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Tmm çok kaliteli olmayabilir ama Türkiye de kaliteli kulaklığın da kaç TL den satıldığı ortada.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,945
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben gidene kadar dolar 20 TL olur
Amerika batar
Ayrıca saat 5 gibi anca eve kendimi atıyorum ve 3 saat yol çekmek :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Cynosa V2 aldığımdan daha bir şey alamam bu aralar :)
Öğrenci adamız kırk yılın başı bir alıyoruz .
Halen sinirim bozuk 1 gün daha beklemesem 450'ye almıştım 491'e aldım :(
Ve yol uzun.
504'e binip metronun orada in.
Sonra metroya yürü.
Metroda Törekent'ten başlayıp taaa MTA'nın oraya kadar gideceğim ve gine yürüyeceğim bir de kulaklık kalmamışsa aynı şeyi tam tersi tekrarlıyorum ve sinirim bozuk oluyor
Alıntıyı görüntüle
Mağazayı arayıp stok olup olmadigini sorabilirsin. Boşa gitmiş olmazsın 😆

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
sarı sitede satışları başlamış :)

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kulaklık o kadar kaliteli bir ürün değil çok abarttınız

Alıntıyı görüntüle
400 lira fiyat bandında satılan herhangi bir ürün şu siteye eklense 5 puan bile alamaz gelmişsin kalitesini sorguluyorsun :D Zaten bu ürünün ederi 400-500 TL. 800 TL'ye satılması tamamen saçmalık, 800 TL etmez zaten. Ama 400-500 TL'ye bundan daha iyi bir ürün yok.

Bot G

80+
400 lira fiyat bandında satılan herhangi bir ürün şu siteye eklense 5 puan bile alamaz gelmişsin kalitesini sorguluyorsun :D Zaten bu ürünün ederi 400-500 TL. 800 TL'ye satılması tamamen saçmalık, 800 TL etmez zaten. Ama 400-500 TL'ye bundan daha iyi bir ürün yok.
aynen zaten durum bu kardeşim normalde 500 de etmez ama Türkiye de bu fiyata daha iyisi yok bütün ürünler pahalı durumumuz çok kötü maalesef

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ben iade talebi oluşturdum valla çıkarılabilir mic ve dönen başlık olmaması büyük eksiklik benim için . 400 de olsa 800 de olsa çok zor bir şey değil bari birisi olsaydı dümdüz kulaklık yapmışlar .

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ben iade talebi oluşturdum valla çıkarılabilir mic ve dönen başlık olmaması büyük eksiklik benim için . 400 de olsa 800 de olsa çok zor bir şey değil bari birisi olsaydı dümdüz kulaklık yapmışlar .
yahu bunları almadan önce araştırmadın mı? forumun sahibinin çektiği videoyu bile izlesen mikrofonun sökülmediğini görebilirsin zaten. hadi diyelim videoyu izlemedin googlea yazınca bile çıkıyor. dönen başlık olmaması da internetten edinebileceğin bir bilgi.

hadi desen ses kalitesini beğenmedim beklentimin altında, buna eyvallah. ama kulaklığın yapısıyla alakalı bir durumu basit bir google aratmasıyla bile öğrenebilecekken araştırmayıp etmeyip eline geçince aa demek mikrofonu çıkmıyor demek başlıkları dönmüyor diye kulaklığı iade etmen çok komik boşuna para harcıyorsun :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
videoyu izledim neyse mic çıkmsasın bakalım dedim sonra başlığının dönmediğini öğrendiğimde iade etmeye karar verdim 300 liraya aldığım kulalıkta bile vardı sürekli seyahat ettiğim için benim için büyük eksiklik biz sanki bilmiyoruz güzelce araştırıp öyle almayı adı üstünde sınırlı stok ben ıncığına cinciğine bakasıya kadar stok biter zaten alamazdım alıp işimi garantiye aldıktan sonra kulaklığı güzelce araştırdım zaten en kötü forumdan birine aynı fiyata veririm diye düşündüm ona da gerek kalmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501
Üyeler
164,855
Son üye
johnwalkerw
Top Bottom