Nukroyss 80+ Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 270 Dahası Reaksiyon skoru 99 İsim Muhammed Enes ÜNAL 25 Mart 2024 #14 Direkt Pro modelini kullanıyorum , mikrofonunundan memnun değilim , v2x de de durum aynıysa senide çok memnun etmeyebilir
Direkt Pro modelini kullanıyorum , mikrofonunundan memnun değilim , v2x de de durum aynıysa senide çok memnun etmeyebilir
Kürşat Arslan 80+ Silver Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3,376 Dahası Reaksiyon skoru 1,567 Konum Ankara İsim Kürşat Arslan İlgilendiği Kategoriler İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ 25 Mart 2024 #15 Arkadaşın attığı Cloud 2 yi kaçırma.
byHero 80+ Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Emir Necati Kurtuluş 25 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Nukroyss yazmış: Direkt Pro modelini kullanıyorum , mikrofonunundan memnun değilim , v2x de de durum aynıysa senide çok memnun etmeyebilir Devamı için tıklayın... tamamdır kankam sağol Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2024 Kürşat Arslan yazmış: Arkadaşın attığı Cloud 2 yi kaçırma. Devamı için tıklayın... kanka işte bi bakayım duruma göre sağol cevabın için
Nukroyss yazmış: Direkt Pro modelini kullanıyorum , mikrofonunundan memnun değilim , v2x de de durum aynıysa senide çok memnun etmeyebilir Devamı için tıklayın... tamamdır kankam sağol Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2024 Kürşat Arslan yazmış: Arkadaşın attığı Cloud 2 yi kaçırma. Devamı için tıklayın... kanka işte bi bakayım duruma göre sağol cevabın için