Neler Yeni

Razer Blackshark v2x hakkinda

CgI__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut CEBİ
Bütçe
1700
Selamlar öncelikle forumdaşlar.

Baslikta belirttigim kulaklik hakkinda birksc sorum var. Cevaplarsaniz sevinirim

1. Razer Synapse destekliyor mu?
2. Razer THX programina aylik mi para veriliyor yoksa bir kez para verip omur boyu mu kullaniyorsun?
3. Bu kulakligi kullanan birileri mutlaka vardir. Bu kulakligi onerir misiniz?
4. Blackshark v2x mi Fifine H6 mi?
5. Genel olarak o fiyatlarda itopya sitesinden onerebileceginiz baska bir model var mi

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Selamlar öncelikle forumdaşlar.

Baslikta belirttigim kulaklik hakkinda birksc sorum var. Cevaplarsaniz sevinirim

1. Razer Synapse destekliyor mu?
2. Razer THX programina aylik mi para veriliyor yoksa bir kez para verip omur boyu mu kullaniyorsun?
3. Bu kulakligi kullanan birileri mutlaka vardir. Bu kulakligi onerir misiniz?
4. Blackshark v2x mi Fifine H6 mi?
5. Genel olarak o fiyatlarda itopya sitesinden onerebileceginiz baska bir model var mi
1.desteklemiyor
2.tek seferlik diye biliyorum (kendim almadım)
3.bana göre güzeldi gamepower medusadan geçmiştim çok daha hafif ve sesler daha kaliteliydi mikrofonuda iyiydi
4.fifine h6 kullanan biriyle konuşma fırsatı bulamadığım için yorum yapamıcam
5. o fiyata gayet iyi kulaklık
anakartın kötüyse tam performans alamazsın

CgI__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut CEBİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.desteklemiyor
3.bana göre güzeldi gamepower medusadan geçmiştim çok daha hafif ve sesler daha kaliteliydi mikrofonuda iyiydi
Cevaplariniz icin tesekkur ederim henuz bir sistemim yok lakin carsamba gunu siparis gececegim. Sistemimle beraber bir kulaklik da almak istiyorum. Sistemde gigabyte h610m h anakart var. Tam performans alabilir miyim bilmiyorum. O yuzden biraz daha fifine h6 tarafindayim. Sebebi ise usb girise sahip olmasi. Youtube da incelemelerini izledim gayet guzel bir sey. Fakat cok arada kaldim.

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Cevaplariniz icin tesekkur ederim henuz bir sistemim yok lakin carsamba gunu siparis gececegim. Sistemimle beraber bir kulaklik da almak istiyorum. Sistemde gigabyte h610m h anakart var. Tam performans alabilir miyim bilmiyorum. O yuzden biraz daha fifine h6 tarafindayim. Sebebi ise usb girise sahip olmasi. Youtube da incelemelerini izledim gayet guzel bir sey. Fakat cok arada kaldim.
arada ki fiyat farkına değmeyebilir thx kullanmıyorum sanal 7.1 kullanmıyorum genede gayet iyi kulaklık

CgI__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut CEBİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada cok bir fiyat farki yok. Sistemi itopyadan siparis edecegim icin kulakligi da itopyadan almak durumundayim. Itopyada fifine h6 bir tik daha ucuz ama diger yerlerde fifine daha pahali.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fifine itopyada daha ucuz hocam.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
1.desteklemiyor
merhaba bende v2x almayı düşünüyorum anakartımda asus pro b550m-c performansı nasıl olur kulaklığın?

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Arada cok bir fiyat farki yok. Sistemi itopyadan siparis edecegim icin kulakligi da itopyadan almak durumundayim. Itopyada fifine h6 bir tik daha ucuz ama diger yerlerde fifine daha pahali.
v2x e 1700 tl verilmez hocam daha iyi alternatifler bulunur

Top Bottom