Neler Yeni

Razer blackshark v2x için thx spatial audio gereklimi veya cok fazla etki eder mi?

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Dolar üzerinden olduğundan çok pahalıya denk geliyor usb modeli alınır o fiyata fps oyunları oynuyorsanız etkiliyor diye bilirim çünkü adamın nerden geldiğini rahatlıkla anlıyorum. ( @e.can mesajı alıntılamayı unutmuşum. )

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
dolby atmos her kulaklığı canavara dönüştürüyor. Kulaklıkların kendi 7+1'leri felan çok boktan kalıyor atmos yanında.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Diğer kulaklıklara göre kısa kalıyor kablosu , uğraştırabiliyor.

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
Ben bu yaz İtopya'dan almıştım V2 X modelini yanında kart ile birlikte geldi kazıyorsun ve kod geliyor.
sınırsız dımı usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer kulaklıklara göre kısa kalıyor kablosu , uğraştırabiliyor.
tek sorun buysa sıkıntı degıl kasa yakın

Dolar üzerinden olduğundan çok pahalıya denk geliyor usb modeli alınır o fiyata fps oyunları oynuyorsanız etkiliyor diye bilirim çünkü adamın nerden geldiğini rahatlıkla anlıyorum. ( @e.can mesajı alıntılamayı unutmuşum. )
kanka kendı ıcınden cıkıomus kod ıle

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
sınırsız dımı usta

Kendi içinden kod ile çıkan 7.1 benim dediğim thx spatial

sınırsız dımı usta

Evet. Bilgisayar değiştirdim yine hesabı açınca geldi.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
V2X te thx yok ki? :D o kazıdığınız şey sanal 7.1 ve bence aşırı gereksiz. Thx olması için v2 veya v2pro modeli olması lazım.

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
V2X te thx yok ki? :D o kazıdığınız şey sanal 7.1 ve bence aşırı gereksiz. Thx olması için v2 veya v2pro modeli olması lazım.
kanka sence satın alayım mı bu kulaklık ıcın etkı eder mı cok fazla?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
kanka sence satın alayım mı bu kulaklık ıcın etkı eder mı cok fazla?
Şimdi şöyle thx desteği olan kulaklıkta thx fark ediyor ama bu kulaklıkta thx yok. Kulaklığın bassları düşük kalmış voicemeeter veya herhangi bir programla eq ayarı yaparsan daha iyi olur. Gelirsek fiyata. Ben kulaklığı 400e almış olarak konuşuyorum fiyatını fazlasıyla hak eder. Ama şuan ki fiyatını hak eder mi dersen yaaani derim.

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
Şimdi şöyle thx desteği olan kulaklıkta thx fark ediyor ama bu kulaklıkta thx yok. Kulaklığın bassları düşük kalmış voicemeeter veya herhangi bir programla eq ayarı yaparsan daha iyi olur. Gelirsek fiyata. Ben kulaklığı 400e almış olarak konuşuyorum fiyatını fazlasıyla hak eder. Ama şuan ki fiyatını hak eder mi dersen yaaani derim.
o zaman ekstra satın almaya gerek yok. kanka valla 900lıra bandında baska bırsey bulamadım her kulaklıgın bır eksısı var ben bır bass ayarı yaparım tamamdır.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
reis onları nası yapıyoruz kulaklık elıme ulastı
dolby atmos 47 lira felan satın alıyorsunuz windows store'dan.
Denetim Masası -> Ses oradan kulaklığın üstüne gelip yapılandır diyorsunuz, açılan alandan stereo seçiyorsunuz.

Dolby Atmos kurulduktan sonra sağ altta kulaklık simgesine sağ tıklayıp spatial sound -> dolby atmos seçiyorsunuz.
Böylece dolby atmos aktif olmuş oluyor. Bütün bunları doğru yaptıysanız dolby access adında bir uygulama yüklenmiş olmalı, o uygulamayı açıp Settings kısmında Game, Movie, Music seçeneklerinden hoşuna gideni seçersiniz. Ben en iyi performansı Music/Detailed ayarı ile aldım. Ama sen gaming felande seçebilirsin

Top Bottom