Neler Yeni

Razer Blackshark V2X mikrofonu çalışmıyor?

ubtrack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ubeydullah Ensari Kahraman
Razer Blackshark V2X kulaklığımın mikrofonu laptopta gayet düzgün çalışırken pc de kasanın arkasından takınca çalışmıyor. Ön kısımdaki giriş ne yazık ki bozuk bu yüzden orayı kullanamıyorum. Kutunun içinden çıkan ayırıcı kablo ile kasanın arkasındaki girişlere doğru bir şekilde takıyorum ama mikrofon çalışmıyor sadece ses alabiliyorum ama mikforonda hiçbir şey yok. Sizce nedeni ne olabilir?

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Murat GH
Bağlantıları Kontrol Edin: Mikrofonu doğru bağladığınızdan ve mikrofonun çalışır durumda olduğundan emin olun.
Ses Ayarlarını Kontrol Edin: İşletim sistemindeki ses ve giriş ayarlarını kontrol ederek doğru mikrofonu seçin.
Sürücüleri Güncelleyin: Anakart modeline uygun ses sürücüsünü üreticinin web sitesinden indirip yükleyin.
Portu Temizleyin: Toz veya yabancı maddeleri temizlemek için hava spreyi kullanabilirsiniz.
Harici Ses Kartı Deneyin: Anakartın entegre ses kartında sorun varsa harici bir USB ses kartı kullanmayı düşünebilirsiniz.
Eğer bu adımlardan hiçbiri sorunu çözmezse, donanım tamiri gerekebilir. Anakartınızı bir teknik servise götürmek faydalı olacaktır.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Furkan Enes Kaplan
kulaklık üzerinden mikrofon kapama tuşuna basmış olabilirsin

ubtrack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ubeydullah Ensari Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantıları Kontrol Edin: Mikrofonu doğru bağladığınızdan ve mikrofonun çalışır durumda olduğundan emin olun.
Ses Ayarlarını Kontrol Edin: İşletim sistemindeki ses ve giriş ayarlarını kontrol ederek doğru mikrofonu seçin.
Sürücüleri Güncelleyin: Anakart modeline uygun ses sürücüsünü üreticinin web sitesinden indirip yükleyin.
Portu Temizleyin: Toz veya yabancı maddeleri temizlemek için hava spreyi kullanabilirsiniz.
Harici Ses Kartı Deneyin: Anakartın entegre ses kartında sorun varsa harici bir USB ses kartı kullanmayı düşünebilirsiniz.
Eğer bu adımlardan hiçbiri sorunu çözmezse, donanım tamiri gerekebilir. Anakartınızı bir teknik servise götürmek faydalı olacaktır.
hallettim dostum nasıl yaptım bilmiyorum ama oldu, cevabın için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,533
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom