Neler Yeni

Razer Blackshark v2x ve Corsair void elite 7.1

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
Merhaba arkadaşlar
Aslında kararımı verip Razer Blackshark v2x kulaklığı 1 hafta önce vatan bilgiayardan aldım. Bu gün sarı sitede gezinirken 4 aylık Corsair void elite 7.1 kablosuz kulaklık ile karşılaştım. Hemen hemen aldığım fiyatla bu satılan ürünün fiyatı aynı. Ürün 4 aylık ve garantisi devam etmekle beraber sıfır gibi duruyor.

Vatan Bilgisayardan aldığımı iade edip void olanı alma fikri aklımdan çıkmıyor. Sizce böyle bir şey yapmaya değecek kadar ses , kalite farkı var mı? Genellikle fps cs 2, pubg gibi oyunlar oynuyorum. Durumun aciliyeti vardır.

Şimdiden teşekkürler.

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Özçelik
Ne yaptın iade edip Corsair gectinmi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla benimki kablolu hocam. Cloud III Gerçekten övüldüğü kadar iyi bir kulaklık. Ben genelde rekabetci oyunlat (cs 2 gibi) oynuyorum. Ses kasma işimi çok kolaylaştırıyor.

Lonely_x3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ömer Alper
Valla benimki kablolu hocam. Cloud III Gerçekten övüldüğü kadar iyi bir kulaklık. Ben genelde rekabetci oyunlat (cs 2 gibi) oynuyorum. Ses kasma işimi çok kolaylaştırıyor.
Cloud 3 dahili ses kartı olmayan bir kulaklık. Cs gibi küçük haritalarda ses kasman zaten çok dandik bir kulaklık değilse kolaydır. Ama pubg gibi büyük haritalı oyunlarda uzaktaki patlamaları duyarsın ama ayak seslerini sadece yakın mesafe olarak alabilirsin diye düşünüyorum. Tabi anakartın giriş seviyesi değilse iyi bir ses kartına sahipsen başka

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
baba merhaba
V2x kaça almıştınız

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V2x kaça almıştınız
1799 ₺ ye almıştım vatan bilgisayardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 dahili ses kartı olmayan bir kulaklık. Cs gibi küçük haritalarda ses kasman zaten çok dandik bir kulaklık değilse kolaydır. Ama pubg gibi büyük haritalı oyunlarda uzaktaki patlamaları duyarsın ama ayak seslerini sadece yakın mesafe olarak alabilirsin diye düşünüyorum. Tabi anakartın giriş seviyesi değilse iyi bir ses kartına sahipsen başka

Bu senin dediklerini öncesinde James Donkey kulaklıklada duyuyordum. Dahili ses kartının olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor hocam.

Top Bottom