Razer blacksharkV2 X kulaklığımın mikrofonu sesimi almıyor

Rubeniz

80+
Reaksiyon skoru
0
kulaklığımı hiçbir yere düşürmediğim halde ses değiştirme uygulamasına giriş yaptıktan sonra bir anda sesimi almayı kesti, en başta bozulduğunu düşünsem de bozulmuş olma ihtimali bence çok düşük çünkü eğer bozulsa neden normal bir an içerisinde bozulmak yerine ses değiştirme uygulamasını açınca bir anda ses almayı kessin ki? windows üzerinden ses aygıt girişine falan baktım ve hepsi olması gerektiği gibi, ses değiştirme uygulamasınıda sildim. Sesimi valorant, lol ve discord üzerinden denedim ve hiçbirinde sesim çıkmıyor, yüksek ihtimalle ses değiştirme uygulamasına girince bazı ayarlar değişmiştir diye düşünüyorum ama bir türlü halledemedim eğer bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz lütfen?

Yeni aldıysan iade yada değişim iste. Bendede aynısı var. kulaklıktraki ses kısma çubuğu el değince sesi gidiyor. cızırtı yapıyor

Yeni aldıysan iade yada değişim iste. Bendede aynısı var. kulaklıktraki ses kısma çubuğu el değince sesi gidiyor. cızırtı yapıyor
alalı 1yıl 3 ay civarı oldu zaten garantisi falan var ama şimdi bir sorunu yoksa boşu boşuna gönderipte 2 hafta beklemek istemiyorum bir emin olduktan sonra gönderirim heralde, sonuçta daha garantisinin bitmesine çok var. o cızırtı olayının aynısı bendede oluyor malesef döndürme tekerliğini tam ortaladığımda ve sesi fullediğimde cızırdayıp kulaklığın bir tarafının sesini kesebiliyor ama pek sorun değil az yukarısı yada az aşası yapınca düzeliyor zaten, mikrofona sesimin gitmemesi yüksek ihtimalle sistemsel bir olay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri