Neler Yeni

Yardım Razer Blackwidow Elite Ses Çarkı Bozuk

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Merhabalar Razer Blackwidow elite klavyesindeki ses çarkım bozuk. aşşağıya yada yukarıya yaptığımda ses kafayı yiyor örneğin ses 50 ise sesi arttırmaya çalıştığımda ses 52 oluyor sonra 50 oluyor sonra tekrar 52 oluyor rasgele bir şekilde artıp azalıyor. çözümünü bilen varmı nasıl bir çözüm uygulayabilirim?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Garantiye gönderebilirsiniz.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende de aynı klavye var ve aldığım günden beri ses yuvarlağı aynı şekilde sizinki gibi bozuk. Ama kullanmadığım için takmıyorum.

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiyi düşündüm ama tek tuş yüzünden 2 hafta beklemek son çarem. Mümkünatı varsa evde halletmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözüm önerisi yok mu hiç? :(

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhabalar Razer Blackwidow elite klavyesindeki ses çarkım bozuk. aşşağıya yada yukarıya yaptığımda ses kafayı yiyor örneğin ses 50 ise sesi arttırmaya çalıştığımda ses 52 oluyor sonra 50 oluyor sonra tekrar 52 oluyor rasgele bir şekilde artıp azalıyor. çözümünü bilen varmı nasıl bir çözüm uygulayabilirim?
Bende de aynı klavye var ve aldığım günden beri ses yuvarlağı aynı şekilde sizinki gibi bozuk. Ama kullanmadığım için takmıyorum.
Garantilik bir durum yok ses tekerleğindeki sensör yüzünden bu modelde kronik sorun var tüm yabancı forumlarda araştırdım razera ulaşıp durumdan bahsedince usb 3.0 yerine 2.0 portuna takamanın sorunu çözdüğünü söylüyor ama bende işe yaramadı klavyenin arkasındaki plakayı söküp ses tekerleğinin içini temizlemek yada yandaki boşluktan kuvvetlice üflemek işe yarıyor youtube yorumlarında gördüğüm bir elemanda tekerleği 20 30 tur abanarak çevirince düzeldiğini söylüyordu onu denemedim yorumu baya like almış işe yarıyor olabilir ama bu çözümler en fazla bir hafta dayanıyor ben medya tuşlarını kullanmıyorum durdurmaya mute sonraki şarkıya ses açma önceki şarkıya ses kısma atadığınız ve ses tekerleğindeki işlevleri sildiğiniz zaman kesin çözüm olur

Son düzenleme:

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Garantilik bir durum yok ses tekerleğindeki sensör yüzünden bu modelde kronik sorun var tüm yabancı forumlarda araştırdım razera ulaşıp durumdan bahsedince usb 3.0 yerine 2.0 portuna takamanın sorunu çözdüğünü söylüyor ama bende işe yaramadı klavyenin arkasındaki plakayı söküp ses tekerleğinin içini temizlemek yada yandaki boşluktan kuvvetlice üflemek işe yarıyor
deniyorum usb 2.0 ve üflemeyi hemen teşekkür ederim.

denedim çalışmadı fakat arka kısmı söküp temizlemeyi denemedim garanti dışı kalır diye.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

denedim çalışmadı fakat arka kısmı söküp temizlemeyi denemedim garanti dışı kalır diye.
Hocam o riskli iş zaten kimse 1klık klavyeyi sökmez razer synapse yazılımından ses tekerleğindeki işlevleri silin sonra medya tuşlarına atayın

Son düzenleme:

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Haydar Ekin Duymaz
teşekkürler çözüm önerilerin için

Top Bottom