Neler Yeni

Razer BlackWidow v3 TKL alınır mı ?

Receb İvedik

80+ Bronze

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
green switch çok ses yapıyor tavsiye etmem

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

ürün bu malzeme kalitesi çok hoşuma gitti sizce alınır mı? veya bu fiyat civarına önerebileceğiniz tkl veya tam boy klavye varmı ?

Aktif kullandığım klavye, çıtırtı pıtırtı seviyorsan güzel klavye. Malzeme kalitesi için çok üst düzey diyemem yok uçak sınıfı metal vs gibi bir durumu yok. Düz plastik işte

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif kullandığım klavye, çıtırtı pıtırtı seviyorsan güzel klavye. Malzeme kalitesi için çok üst düzey diyemem yok uçak sınıfı metal vs gibi bir durumu yok. Düz plastik işte
sizce alınır mı? hocam

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
TKL klavye istiyorsan düşünülebilir. Bulduğun fiyata göre de değişir tabii. Benzer fiyata başka alternatiflerin olması işleri değiştirebilir sonuçta

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TKL klavye istiyorsan düşünülebilir. Bulduğun fiyata göre de değişir tabii. Benzer fiyata başka alternatiflerin olması işleri değiştirebilir sonuçta
asusun rog scope modeli var . benim gözümde en büyük artısı deri bilek desteği . bunun artısı ise switchleri daha kaliteli diye biliyorum . aradaki fark çok değil bence fiyatına göre ama 2k vermek de çok gibi geliyor

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
asusun rog scope modeli var . benim gözümde en büyük artısı deri bilek desteği . bunun artısı ise switchleri daha kaliteli diye biliyorum

Evet bende de var sıfır kapalı kutu ROG Strix Scope Deluxe ama Razer TKL kullanıyorum mesela. Green Switch sesi ve basma hissiyatı, tuşun geri dönüş tepkisi vs sanırım ben çıtırtılı sevengillerdenim :rolleyes: Red switch bi kere denedim pek alışamamıştım. O zamanlarda da Blue Switch seviyordum.

Receb İvedik

80+ Bronze
Evet bende de var sıfır kapalı kutu ROG Strix Scope Deluxe ama Razer TKL kullanıyorum mesela. Green Switch sesi ve basma hissiyatı, tuşun geri dönüş tepkisi vs sanırım ben çıtırtılı sevengillerdenim :rolleyes: Red switch bi kere denedim pek alışamamıştım. O zamanlarda da Blue Switch seviyordum.
çok kararsız kaldım valla hocam :)

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
çok kararsız kaldım valla hocam :)
Youtube tuş seslerine bak, hatta imkanın varsa tekno market vs bi yerlerde denersen doğru tercih yapman kolaylaşır. Mesela ben kendi adıma bir sonraki klavyemde TKL düşünmüyorum. Ve bol medya tuşu olmasına özen göstereceğim. Fn kombinasyonuyla da pek çok komutu yerine getirebilsem dahi yine de Ses tekerleği ya da bir Play Pause tuşu olsun isterdim. Ha klavyeden memnun değil miyim? Kesinlikle memnunum bu da işimi fazlasıyla görüyor. Ama istek işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç

ürün bu malzeme kalitesi çok hoşuma gitti sizce alınır mı? veya bu fiyat civarına önerebileceğiniz tkl veya tam boy klavye varmı ?
kullandığım klavye hocam ses gerçekten çok fazla ama kullanışlı RGB çok iyi istediğin her tuşa istediğin rengi atarsın eksisi yok hocam bence ya güzel klavye yani

Top Bottom