Neler Yeni

Razer Blackwidow v3 vs Steelseries Apex 5

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir İtmeç
Ben Apex 5 almayı düşünüyordum fakat arada sanki biraz fiyat farkı var. Apex 5 hem hibrit hem 25 milyon tıklama ömrü var , Blackwidow'da 80 milyon tamamen mekanik switchler var. Ses kesinlikle sıkıntı değil hatta clicky switchleri daha çok seviyorum hangisini almak mantıklıdır ?

Ayrıca neden olduğunu anlamadığım bir şekilde D&R'da 2 farklı link var razer için :

Burada da Apex 5:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ben Apex 5 almayı düşünüyordum fakat arada sanki biraz fiyat farkı var. Apex 5 hem hibrit hem 25 milyon tıklama ömrü var , Blackwidow'da 80 milyon tamamen mekanik switchler var. Ses kesinlikle sıkıntı değil hatta clicky switchleri daha çok seviyorum hangisini almak mantıklıdır ?

Ayrıca neden olduğunu anlamadığım bir şekilde D&R'da 2 farklı link var razer için :

Burada da Apex 5:

bu fiyata alabilceğin en kötü 2 klavyeyi bulmuşsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir İtmeç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birisi tkl diğeri full fakat arada 500 TL fark var ve tkl olan ucuz ses tekerleğinden dolayı mı acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyata alabilceğin en kötü 2 klavyeyi bulmuşsun
Önerin var mıdır ?

Cihangir

80+ Gold

Burada da Apex 5:

Razer daha iyi steelseries hibrit mekanik değil. Razer itopyada indirimde 600 tl ye düşmüştü bi ara

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Birisi tkl diğeri full fakat arada 500 TL fark var ve tkl olan ucuz ses tekerleğinden dolayı mı acaba ?

Önerin var mıdır ?
yurtdışından almam dersen bile tr içinde attıklarından çok daha iyileri var
tavsiyem yurtdışından en kötü royal kludge rk61 alman yoksa xtrfy almaya çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir İtmeç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurtdışından almam dersen bile tr içinde attıklarından çok daha iyileri var
tavsiyem yurtdışından en kötü royal kludge rk61 alman yoksa xtrfy almaya çalış.
hocam yurt dışından alamıyorum maalesef, xtrfy bütçemi hayli hayli aşıyor, huntsman mini ingilizce ve daha önce hiç %60 klavye kullanmadım fakat bakmaya çalışacağım asusa da bir bakacağım ama hyperx membran bir klavyeye kesinlikle 2000 tl vermek istemiyorum ama değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

çok kaliteli olduğunu duydum fakat rgb olmaması ve red switch olduğundan kesinlikle düşünmüyorum

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hocam yurt dışından alamıyorum maalesef, xtrfy bütçemi hayli hayli aşıyor, huntsman mini ingilizce ve daha önce hiç %60 klavye kullanmadım fakat bakmaya çalışacağım asusa da bir bakacağım ama hyperx membran bir klavyeye kesinlikle 2000 TL vermek istemiyorum ama değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

membran değilki o alloy core modeli
bu alloy origins core terim karmaşası var biraz

Silinsin

80+ Silver
hocam yurt dışından alamıyorum maalesef, xtrfy bütçemi hayli hayli aşıyor, huntsman mini ingilizce ve daha önce hiç %60 klavye kullanmadım fakat bakmaya çalışacağım asusa da bir bakacağım ama hyperx membran bir klavyeye kesinlikle 2000 TL vermek istemiyorum ama değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Attığı hyperx membran değil, corsair k68 de red değil cherry mx red attığım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir İtmeç
benim hatam , kusuruma bakmayın meidamarkt'ta 1750 tl civarına var sanırım kesinlikle bakacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir İtmeç
teşekkür ederim , rgb yok ama yine de bir bakacağım :(

O bütçede bir de bu var
teşekkürler , biraz daha araştırma yapıp karar vereceğim sanırım.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Top Bottom