C c0ndy 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Hakan Kondi 25 Temmuz 2024 #1 3ü arasından hangisini önerirsiniz? Steelseries apex 3 tkl Hyperx alloy core Razer ornata v3
C candidaalbicans 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 321 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim ahmet burak kara 25 Temmuz 2024 #2 sessiz olsun mekanik takıntım yok diyorsan apex 3 güzel. 2 senedir çekiyor kahrımı.
C c0ndy 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Hakan Kondi 25 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 candidaalbicans yazmış: sessiz olsun mekanik takıntım yok diyorsan apex 3 güzel. 2 senedir çekiyor kahrımı. Devamı için tıklayın... Çok kararsız kaldım gerçekten 3ünüde tecrübe etmiş birisi yardımcı olsa harika olacak
candidaalbicans yazmış: sessiz olsun mekanik takıntım yok diyorsan apex 3 güzel. 2 senedir çekiyor kahrımı. Devamı için tıklayın... Çok kararsız kaldım gerçekten 3ünüde tecrübe etmiş birisi yardımcı olsa harika olacak
C candidaalbicans 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 321 Dahası Reaksiyon skoru 137 İsim ahmet burak kara 25 Temmuz 2024 #4 hqN7 yazmış: Çok kararsız kaldım gerçekten 3ünüde tecrübe etmiş birisi yardımcı olsa harika olacak Devamı için tıklayın... üçünü de niye denesin birisi. zor bir ihtimali arıyorsun o kadar da önemli bir konu değil üçü de iyidir. ne kadar fark olacak ki zaten
hqN7 yazmış: Çok kararsız kaldım gerçekten 3ünüde tecrübe etmiş birisi yardımcı olsa harika olacak Devamı için tıklayın... üçünü de niye denesin birisi. zor bir ihtimali arıyorsun o kadar da önemli bir konu değil üçü de iyidir. ne kadar fark olacak ki zaten