Neler Yeni

Razer ortana v3 tkl vs havit kb884l vs steelseries apex 3 tkl

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Gür
Bu üç klavye arasında kaldım 2000₺ bütçem var hangisini almalıyım

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Sercan GÖKALP
Bu üç klavye arasında kaldım 2000₺ bütçem var hangisini almalıyım
Eğer seçeneklerim bunlarsa razer harici diğerlerine yönel çünkü razer ornaya membran diye biliyorum. Bu paraya gidip membran alınmaz

ahmttunc

80+ Bronze
Eğer seçeneklerim bunlarsa razer harici diğerlerine yönel çünkü razer ornaya membran diye biliyorum. Bu paraya gidip membran alınmaz
apexte öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

3ü arasından havit ama bence hiçbiri alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Gür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanik klavyeler zamanla sorun çıkarıyomuş diye duydum

2000₺ ye tkl hangi klavye alınır yön tuşları falan olsun klavyede bide çinden falan söylemek istemiyorum

oEnesQlf

80+ Silver

2000₺ ye tkl hangi klavye alınır yön tuşları falan olsun klavyede bide çinden falan söylemek istemiyorum
Cashback ile bu klavyeyi öneririm

Daha uygun istersen

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
ornata 1-2 saat kullandım. membran ama güzel. en büyük sorunu low profile olması. bence tercih edilememesi lazım oyun için.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Sercan GÖKALP

Bunu alabilirsin ben daha küçük versiyonunu kullanıyorum çok memnunum hem yumuşak basımı var hem sesi güzel. Driver desteği de var ve fiyatı çok iyi.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Sercan GÖKALP
Memnunmusun hocam sıkıntı çıkarırmı amazondan alırken çekiniyorum
Hocam amazon'dan bile çekiniyorsan sen bu hayatta hiçbir yerden alışveriş yapamazsın 😂 şaka bir yana bence bu klavyeyi alabilirsin. Bu fiyata hem RGB hem red switch hem full hotswap hem driver destekli bir klavye bulman nerdeyse imkansız. TEMU ve farklı siteler üzerinden de satılıyor ama bundan pahalıya geliyor. Bide arada Amazon güvencesi var ya bir sıkıntı yaşarsan yardımcı olurlar. Ben kendim kullanıyorum çok memnunum çok tatlı bir sesi ve yumuşak tuşları var. Ben FPS çok oynuyorum w a s d gibi tuşları çok hızlı daha bir sıkıntısını görmedim. Sıkıntı olsa bile al yeni bir takım switch tak kullan

Memnunmusun hocam sıkıntı çıkarırmı amazondan alırken çekiniyorum
Başka renk ve switch kombinasyonu olanlar da var istersen bakarsın. Ajazz ak870 model. Benimki de Ajazz ak680 birebir aynı ama daha küçük

Top Bottom