Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
.
bütçe?Cok daha pahali :/
hyperx alloy fps pro rgb takıntın yoksa750 TL civarı takılıyorum
Corsair Strafe MK2 Silent750 TL civarı takılıyorum
Hyr blackwidow almak istiyorum yerine alinabilecek klavye varmi merak ettim aslinda aklimda cougar puri tkl var küçük oldugu içinBlackwidow yerine alabilinecek klavye derken blackwidow dan memnun değilmisin veya fiyatından dolayı mı ? Bende almayı düşünüyorumda merak ettim
Knk indirim beklersen 700-720 max 750tl ye falan düşüyor o zman alabilirsin eğer bekleyemem dersen apex 5 öneririm bildiğim bi bu var yaniHyr blackwidow almak istiyorum yerine alinabilecek klavye varmi merak ettim aslinda aklimda cougar puri tkl var küçük oldugu için
Ama blackwidow dan daha pahalı apex 5 ben olsam indirim bekler blackwidow alırdımKnk indirim beklersen 700-720 max 750tl ye falan düşüyor o zman alabilirsin eğer bekleyemem dersen apex 5 öneririm bildiğim bi bu var yani
Hyperx alloy origins core 799 tl veya corsair strafe mk.2 820 tlHyr blackwidow almak istiyorum yerine alinabilecek klavye varmi merak ettim aslinda aklimda cougar puri tkl var küçük oldugu için
Üzgünüm ama kimsenin membrane klavyeye 500 tl vermek istediğini sanmıyorum.Steelseries apex 5 , Çok özelliği var hemde iyi marka
Hangi Blackwidow ? Tonlarca blackwidow var sonuçta.Hyr blackwidow almak istiyorum yerine alinabilecek klavye varmi merak ettim aslinda aklimda cougar puri tkl var küçük oldugu için