Neler Yeni

Razer blacwidow v3 vs logitech g512 brown

Rikitass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Canberk
Selamlar arkadaşlar, razer kalitesinin daha iyi olduğunu biliyorum fakat maalesef green switch bana biraz gürültülü geldi ama hissiyatı mükemmel, logitech g512 brown da da güzel bir hissiyat yaşatır mı tuşlar blackwidowdan geçiş yaptığıma pişman olur muyum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ
Pişman olmazsın bence çünkü Razer kaliteden ödün vermez. Memnun ettirir o model

Rikitass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pişman olmazsın bence çünkü Razer kaliteden ödün vermez. Memnun ettirir o model
Hocam yanlış anlaşılmasın blackwidow v3 tkl aldım ama her türlü iade edeceğim tkl beğenmedim çünkü. Ya normal blackwidow ya da g512 alacam. G512’nin brown olması cezbediyor, green switchde ses hariç hissiyat mükemmel. Bu açıdan brown hissiyat olarak beni üzer mi onu öğrenmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ
Hocam yanlış anlaşılmasın blackwidow v3 tkl aldım ama her türlü iade edeceğim tkl beğenmedim çünkü. Ya normal blackwidow ya da g512 alacam. G512’nin brown olması cezbediyor, green switchde ses hariç hissiyat mükemmel. Bu açıdan brown hissiyat olarak beni üzer mi onu öğrenmek istiyorum
Brown Switch hakkında pek bilgim yok ama sen istersen bi mağazalardan bak Teknosa ya vs git. çevrende varsa. Daha sağlıklı olur içine siner

oalaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Orhan Alaydın
Logitech g512 kullanıyorum sesi basma hissi beni çok tatmin ediyor.

Rikitass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech g512 kullanıyorum sesi basma hissi beni çok tatmin ediyor.
Hocam bir sorununu yaşadınız mı veya memnun olmadığınız bir şey var mı? Ve en çok merak ettiğim green switch clicky olduğu için parmakta bir geribildirim oluşturuyor brownda da var mı bu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Brown Switch hakkında pek bilgim yok ama sen istersen bi mağazalardan bak Teknosa ya vs git. çevrende varsa. Daha sağlıklı olur içine siner
Hocam bulunduğum yerdeki mağzalarda pek teşhire çıkmıyor bh ürünler

oalaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Orhan Alaydın
Hocam bir sorununu yaşadınız mı veya memnun olmadığınız bir şey var mı? Ve en çok merak ettiğim green switch clicky olduğu için parmakta bir geribildirim oluşturuyor brownda da var mı bu ?

Bendeki gx blue switch abdullahın geçen yaptığı klavye. brown hakkinda bilgim yok .

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,076
İsim
Burak Karadağ

Sen bence bi YouTube dan switchleri ve istediğin klavyeyi incele

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
BlackWidow V3, biraz kırpılmış bir model olsa da alınabilir bir ürün ancak fiyatına bağlı. G512'nin de fiyatına bağlı.

Yakın fiyattaysa RX Scope öneririm.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar arkadaşlar, razer kalitesinin daha iyi olduğunu biliyorum fakat maalesef green switch bana biraz gürültülü geldi ama hissiyatı mükemmel, logitech g512 brown da da güzel bir hissiyat yaşatır mı tuşlar blackwidowdan geçiş yaptığıma pişman olur muyum?
Bende razer green vardı.
Başlarda evet çok güzel ama zamanla kötü gelmeye başladı.
Sesi aynen şöyle;
Çıt çıt çıt çıt
Bende satıp monster k3 pro red almıştım.
O da kronik sorunlu çıktı. 3 defa garantiden değişimi yapıldı. Onu da satıp asus rx scope red almıştım.

Rikitass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Canberk
BlackWidow V3, biraz kırpılmış bir model olsa da alınabilir bir ürün ancak fiyatına bağlı. G512'nin de fiyatına bağlı.

Yakın fiyattaysa RX Scope öneririm.
Hocam blackwidow 1100 logitech 800, ayrıca geçen hafta blackwidow v3 tkl aldım şuan elimde zaten, diyorum ya sesi hariç gayet tatmin edici, ama tkl beğenmediğim için iade edeceğim kesin. İade sonrası brown switchli logitech mi almalıyım yoksa sesine katlanarak v3 mü?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Blackwidow v3 kullanıcısı olarak bir daha alacak olsam g512 brown switch alırdım razer ın bu modelin de aşırı tuş çınlaması var mecbur lubeladım klavyeyi spray ile çınlama sesi geçti fakat herkes bunu yapmayı bilmiyor bir başka nokta ise brown switch hem tactile hem de sessiz bu çok güzel bir şey hem o basma hissiyatını alıyorsun hem de kafanı ağrıtmıyor emin ol ses bir yerden sonra kafa patlatıyor ailen falan rahatsız olabiliyor her türlü logitech derim ben

Rikitass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Canberk
Bende razer green vardı.
Başlarda evet çok güzel ama zamanla kötü gelmeye başladı.
Sesi aynen şöyle;
Çıt çıt çıt çıt
Bende satıp monster k3 pro red almıştım.
O da kronik sorunlu çıktı. 3 defa garantiden değişimi yapıldı. Onu da satıp asus rx scope red almıştım.
Hocam scope red 1500 civarı biraz fazla geldi fiyat. Açıkçası razerın orange switchini bulsma neyse parası kıyacam, hani aradığım switch tam olarak orange ayarında bir şey

Blackwidow v3 kullanıcısı olarak bir daha alacak olsam g512 brown switch alırdım razer ın bu modelin de aşırı tuş çınlaması var mecbur lubeladım klavyeyi spray ile çınlama sesi geçti fakat herkes bunu yapmayı bilmiyor bir başka nokta ise brown switch hem tactile hem de sessiz bu çok güzel bir şey hem o basma hissiyatını alıyorsun hem de kafanı ağrıtmıyor emin ol ses bir yerden sonra kafa patlatıyor ailen falan rahatsız olabiliyor her türlü logitech derim ben
Evet bendeki razer v3 tkl daha 3 günlük ve onda bile yay çınlaması var epeyce. Ben razer ürünlerini hep beğenmişimdir imkanım varsa razerdan başka ürün de almak istemiyorum, ama green switchin sesi ve diğer ürünleirnin uçuk fiyatlarda olmasından dolayı blackwidow v3 beni çok ikileme sokuyor. Logitechin g512 si de kaliteli malzeme ve güzel tasarım sunuyor ama videolarını izleyince sesi tok bir brown gibi değil de sesli bir membran gibi …

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,493
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom