Bthnceker01
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
kullanan varmı arkadaşlar nerden görebiliyorum bunu sarjının % kaç oldugunu
Fotoğraflarını bırakırsanız buraya her açıdan, bi bakalım hocamkullanan varmı arkadaşlar nerden görebiliyorum bunu sarjının % kaç oldugunu
Telefonda Razer audio uygulaması var orda gözüküyordu .kullanan varmı arkadaşlar nerden görebiliyorum bunu sarjının % kaç oldugunu
kulaklığın fotosunu mu istiyon hacı üstünde ışıklarda belirtimiş kırmızı yeşil % bilmem kaça kadar faalan diye ama net olarak gösterge soruyorum pcdenFotoğraflarını bırakırsanız buraya her açıdan, bi bakalım hocam
pcde yokmuTelefonda Razer audio uygulaması var orda gözüküyordu .
PC’de ben bulamamıştım.kulaklığın fotosunu mu istiyon hacı üstünde ışıklarda belirtimiş kırmızı yeşil % bilmem kaça kadar faalan diye ama net olarak gösterge soruyorum pcden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pcde yokmu
Hocam Bluetooth araciligi ile bagladiginizda Görünüyor ancak tam ner olmuyor mesela %35 falan diyosa pcde genelde %45-50 oluyorkulaklığın fotosunu mu istiyon hacı üstünde ışıklarda belirtimiş kırmızı yeşil % bilmem kaça kadar faalan diye ama net olarak gösterge soruyorum pcden
pcde yokmu
bende bulamadım ondan sordum telefondan göründü teşekkürlerPC’de ben bulamamıştım.
bu dediğiniz pc içinmi telefon içinmiHocam Bluetooth araciligi ile bagladiginizda Görünüyor ancak tam ner olmuyor mesela %35 falan diyosa pcde genelde %45-50 oluyor
Pc içinbende bulamadım ondan sordum telefondan göründü teşekkürler
bu dediğiniz pc içinmi telefon içinmi