pilliyse piline bak değilse ver elini garantiSon 1 aydır yaşadığım sorun alalı 5 ay falan oldu bağlantısı gidip duruyor
Bağlantı gittiğinde mouse ışıkları farklı farklı renklere geçiyor mu ya da kullandığın cihaz internete wifi ile mi bağlı?Son 1 aydır yaşadığım sorun alalı 5 ay falan oldu bağlantısı gidip duruyor
Wifi ile bağlıysan internete ve mouse 2.4ghz modunda kullanıyorsan o problem olabiliyor. Eğer aynı mouseden bahsediyorsak. Bende Cobra Pro RGB var kablosuz olan. Hatanın sebebi bu. Sizdeki kablolu olan normal cobra modeliyse eğer bilemiyorum.Işıkları gitmiyor altındaki kırmızı ışık gidiyor
Normal cobra benimkiWifi ile bağlıysan internete ve mouse 2.4ghz modunda kullanıyorsan o problem olabiliyor. Eğer aynı mouseden bahsediyorsak. Bende Cobra Pro RGB var kablosuz olan. Hatanın sebebi bu. Sizdeki kablolu olan normal cobra modeliyse eğer bilemiyorum.
O zaman bilemiyorum kabloda bir problem olması muhtemel. Bir yerde temassızlık vardır.Normal cobra benimki
Aynı sorunu ben de 2-3 haftadır yaşamaya başladım. Alalı 7 ay oldu. Razer cobra kablolu model. Sorunu çözebildin mi veya garantiye yolladın mı?Son 1 aydır yaşadığım sorun alalı 5 ay falan oldu bağlantısı gidip duruyor