Neler Yeni

Razer Deathadder 3500 Alınır mı?

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar 200 tl bütçe var bu mouse iyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
kaliteli bir markadır Razer. deneyimlerimden razer deathadder serisi 3500 dpi yeterli olur eminim sizin için 3 renk seçeneği nefes alma modu vs. de bulunuyor özel yazılımı bulunuyor 200 tl bütçe ile alınabilecek en iyi mouselardan biri olduğunu düşünüyorum almanızı önerebilirim şimdiden hayırlı olsun.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaliteli bir markadır Razer. deneyimlerimden razer deathadder serisi 3500 dpi yeterli olur eminim sizin için 3 renk seçeneği nefes alma modu vs. de bulunuyor özel yazılımı bulunuyor 200 TL bütçe ile alınabilecek en iyi mouselardan biri olduğunu düşünüyorum almanızı önerebilirim şimdiden hayırlı olsun.
400 DPI Kullanıyorum.Elite veya diğer deathadder ile arasındaki fark nedir onu merak ediyorum.Bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
400 DPI Kullanıyorum.Elite veya diğer deathadder ile arasındaki fark nedir onu merak ediyorum.Bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir ?
elite ve v2 en iyileridir. sensör ve yanlardaki tuşların farkı var sadece ama sensör çok gelişmiş bunlarda.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
V2 Sürümünü alırsanız Synapse programı sayesinde tüm renkleri seçebiliyorsunuz. Elite de aynı şekilde çok renk hobin yoksa üstüne çok para vermeye gerek yok + olarak dpi seviyesi daha yüksek oluyor makro tuşları var ve dpi tuşları bulunuyor diğer modellerde, Deathadder 3500 uygulama üstünden dpi ayarlaması yapılabiliyor makro tuşları ile işiniz yoksa bir eksi değildir sizin için koyu mavi, kapalı mavi ve açık yeşil renkleri bulunuyor yani kısacası Elite ,V2 modellerinden farkı RGB değil,Makro Tuşları Yok,Dpi Seviyeleri daha yüksek ve Butonu bulunuyor buton benim düşüncem ne diye sorarsanız büyük bir kalabalık.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Top Bottom