Amazonda şuan 624 tl sizce alınır mı ?
alınmazAmazonda şuan 624 TL sizce alınır mı ?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/asustan-hediye-gelen-mouse-hakkinda.729700/ onun yerine bu arkadaş sıfır kutulu faturalı satıyor size biraz ucuza bırakabilir ve gerçekten kaliteli mouse zamanında ben de kullandım.Amazonda şuan 624 TL sizce alınır mı ?
Hocam siyah mouse isteseydim belki ilgilenirdim ancak beyaz ekipman topladığım için maalesef ilgilenmiyorum ve Alınmaz mouse alınmaz demişsiniz nedeni nedir ?alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/asustan-hediye-gelen-mouse-hakkinda.729700/ onun yerine bu arkadaş sıfır kutulu faturalı satıyor size biraz ucuza bırakabilir ve gerçekten kaliteli mouse zamanında ben de kullandım.
AlınmazAmazonda şuan 624 TL sizce alınır mı ?
Teneke hocam sensörü kötü.Hocam siyah mouse isteseydim belki ilgilenirdim ancak beyaz ekipman topladığım için maalesef ilgilenmiyorum ve Alınmaz mouse alınmaz demişsiniz nedeni nedir ?
Hocam peki deliksiz önerebileceğiniz 1000 tl gecmicek sekilde beyaz mouse var mı ?Alınmaz
Teneke hocam sensörü kötü.
![]()
XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Beyaz
Xtrfy M42 RGBAyarlanabilir simetrik şekilUltra hafif yapıPixart 3389 sensörüModüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her oyuncu...shop.connectgame.com.tr
Tık hızı kampayası + Nays ile 1000 TL Civarına geliyor rahatlıklaHocam peki deliksiz önerebileceğiniz 1000 TL gecmicek sekilde beyaz mouse var mı ?
Teşekkürler hocam kolay gelsinH
Tık hızı kampayası + Nays ile 1000 TL Civarına geliyor rahatlıkla
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
NZXT Lift Kablolu RGB Optik Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA
NZXT Lift Kablolu RGB Optik Beyaz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile MS-1WRAX-WM ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunun sensör baya kötüymüş diyorlarAmazonda şuan 624 TL sizce alınır mı ?
evet hocam bende yeni öğrendim teşekkürler uyarınız içinBunun sensör baya kötüymüş diyorlar