Dostum bak benim yorumlarıma cevap vermeyip, kendi kafandan uyduruyorsun alakasız alakasız kurmaca cevaplar yazıyorsun. "Beyaz olacak diye 200 lira bütçede sensör fiyatını haketmeyen ve tıklama ömrü az olan mouse" dediğin senin 180TL 'ye önerdiğin Katar Pro ile aynı sensörü kullanıyor. Beyaz renk fare istersem 20TL daha verir alırım. 300TL bütçesi olan adama zaten neden Essential önereyim ki? 200TL'ye siyahını bile önermezken. Yani yaptığın konuşmaları 300TL bandına göre yapsan hepsine hak vereceğim ama 200TL de gömüp duruyorsun fareyi. Karşılaştığın farelere de bakınca komik oluyor işte. Tonla insan var "beyaz setim olsun, beyaz farem olsun" diyen. Sen şimdi bu 200TL'ye beyaz fare isteyen adamlara HP Reactor mu önereceksin? Yoksa "30TL daha verip aynı sensör ama düşük tıklama ömürlü Razer Essential var" mi diyeceksin? Ha bende bu adamlardan biriyim yani. Beyaz fare arıyordum, 200TL'ye PMW3327 sensör fare buldum. Katar Pro'da alabilirdim 30 TL daha az verip. Ama o zaman beyaz yine içimde kalacaktı. Daha mı iyi? 3.kez yazıyorum; SİYAH rengini önermem çünkü piyasada siyah renkte daha iyi fareler olabilir. Ama BEYAZ renkte 200TL de rakibi yok. Ben bunu diyorum sen diyorsun ki beyaz olacak diye şöyle böyle. "Siyahını almayın daha iyisini bulursunuz" diyen zaten benim. Neye cevap vermiş oldun şimdi sen? "200TL'ye değmez" demişsin. e 200TL'ye değen beyaz renkli fare hani nerde o zaman? Ona da cevap yok. Sen bana 200TL sensör fiyatını haketmeyen diyorsun. 200TL'de daha iyi sensörlü fare varsa onu öner arkadaş alsın dedim. Ona da cevap yok. Yani ben ne desem karşılık vermiyorsun, Bu yüzden alakasız alakasız cevaplar yazıyorsun. "Sensör kötü tıklama ömrü kötü, alınmaz, değmez" diye bozuk plak gibi yazıp yazıp duruyorsun. Tıklama ömrü azmış. Ne kadar az bilemem bu karşılaştırma konusu olabilir işte evet. Ama sensör maalesef olamaz. 20 30TL fazla verip beyaz sevdanız varsa BAL gibi de alınır kardeşim hiç kusura bakma. Daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu çünkü dönüp dolaşıp söyleyeceğim şeyi zaten 3 kere söyledim. Ama sen de biraz olaya mantıklı ve gerçekçi yaklaş.
Kendinizle çelişiyorsunuz.
Adamın bütçesi 300 TL.
Sen gidip 230 TL ye aliexpress'ten eski razer mouse öneriyorsunuz.
Çoğu kişi alınmaz eski cümlesini kurmuş eğer yorumları okursanız.
İlla ki alacak diye bir kaide yok önerini ver ve kenara çekil burda öneri yapıyoruz.
Bende diyorum ki o fiyata haketmez.
Ben de kendi önerimi verdim ve bu kadar dostum
Attığın mouse alınmaz diyorum sen inatla alınır diyorsun.
Bütçesi 200 TL olsaydı bir nebze de olsa alınabilirdi fakat ben yine önermezdim.
Önerini verdin bende önerimi verdim yorumumu yaptım ve bu kadar dostum karar alacak kişiye kalmış.
Ben bu bütçede attığınız mouse'u almazdım.
Reactor alırdım.