Neler Yeni

🔥İndirim Razer DeathAdder V2 2 Adet Alana %10 İndirim 1579 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
valla güzel indirim ama bu paralar verilmeyecek mouse benimde takip ettiğim bir mouse ama 600 lere düşecek bir indirim olmazsa almam çünkü daha üstü verilmez bu mouse a saçma bir şekilde dolar 17 lira iken 550 ye satılan bu mouse dolar 18 iken 1000 TL sırf rağbet gördü diye milleti kazıklamaya çalışıyorlar
Aynen öyle. Seveni çok fazla var ama dediğin gibi zamanında 250 TL den bedava fiyata aldık. Bir tutuldu DAv2 meşhur oldu. Düşünen alsın.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Razer'in bir çok mouse'unu kullandım, V2 modelini de ilk çıktığından beri kullanıyorum ve gerçekten beğeniyorum. Hafif, ergonomik, malzeme kalitesi iyi, dayanıklı ve uzun ömürlü.
Fiyatı olması gerektiğinden bence de fazla ama şuan piyasa fiyatına göre uygun adam da bunu paylaşmış, gereksiz yorumlara gerek yok ayrıca bu fiyatta rakibi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Taşdemir
Güzel indirim olmuş. Bu mouse niye kötülendi anlamadım. Orochinin özellikleriyle bir tutan bile olmuş, bi karşılaştırıp bakın önceden bari en başında sensör olarak bariz fark mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom