Neler Yeni

Razer Deathadder V2 700TL İtopya

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Bütçe
700
Daha düşük fiyata bulunur mu? Birde itopyadan alıp kullanan var mı? Çakma ürün vs gibi şeyler gördüm ama kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
İtopya tarzı yerlerde çakma ürün vs olma ihtimali yok neredeyse. Firma isminde soru işareti bırakmak istemez ama olursa trendyol n11 gibi yerlerde değişik isimli dükkanlar oluyor oralarda olabilir. Daha düşük yine 600 küsürde vardı amazonda geçenlerde, açıkcası almayı bende düşünüyorum ama karar veremedim hangi mouse'u alacağımı

HaSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alim Efe Güler

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopya tarzı yerlerde çakma ürün vs olma ihtimali yok neredeyse. Firma isminde soru işareti bırakmak istemez ama olursa trendyol n11 gibi yerlerde değişik isimli dükkanlar oluyor oralarda olabilir. Daha düşük yine 600 küsürde vardı amazonda geçenlerde, açıkcası almayı bende düşünüyorum ama karar veremedim hangi mouse'u alacağımı
Ben tam karar verdim, sonra kronik sorunları varmış plastiği dandikmiş vs. araştırmaktan sıkıldım artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı urunu 5 6 ay once aldım çakma vs değil sorunda yaşamadım
Memnun musun? Sağ ve sol clickler de sallanma çok hassas gibi yorumlar yazılmış. Sende var mı aynı durumlar?

Top Bottom