Razer Mouse Önerisi.

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3000

Razer Deathadder V3 PRO​

Razer Deathadder V2 Pro​

Razer Viper V3 Hyperspeed​

Diğer iki model biraz daha uygun ama performans olarak çok farkı olur mu bir kaç video baktım bir biriyle kıyaslayan göremedim. V3 pro en son seçenek olarak düşünüyorum diğer iki mouse kullanan varsa ne gibi artı eksi özellikleri var. Özelikle Viper görünüşünü daha çok beğendim ama düzgün inceleme videosu bulamadım

Dv3 pro tek geçer eline uyuyorsa. Bebek gibi mouse çok memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V3 hyperspeed alınmaz pilli, deathadder v2 pro pek iyi değil. Dv3 pro kusursuz.

v2 pro v3 pro arasında 1000 tl var aslında almışken v3 de alabilirim. Stealseries baktım biraz tipini beğenemedim üzerinde delikler var.

v2 pro v3 pro arasında 1000 TL var aslında almışken v3 de alabilirim. Stealseries baktım biraz tipini beğenemedim üzerinde delikler var.
V2 pro alınmaz fiyatını haketmiyor, o bütçede çok daha iyiler var. Burada tek seçeneğin dv3 pro razer klasmanında. Viper v2 pro da güzel ama switchleri, clickleri oynuyor biraz onun yerine daha iyi şeyler alınabilir.

V2 pro alınmaz fiyatını haketmiyor, o bütçede çok daha iyiler var. Burada tek seçeneğin dv3 pro razer klasmanında. Viper v2 pro da güzel ama switchleri, clickleri oynuyor biraz onun yerine daha iyi şeyler alınabilir.
Peki başka marka model olarak v3 pro gibi bir mouse öneriniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,324
Üyeler
190,731
Son üye
pelister
Geri