Neler Yeni

Razer Deathadder V2 FPS oyunları için nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Sadece FPS oyunu oynuyorum. İyi oyuncuyum. Razer Deathadder v2 nasıldır? Daha iyisini önerebileceğiniz Fps için mouse var mı? Rival 600'e göre daha kötü bir mouse mudur?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sadece FPS oyunu oynuyorum. İyi oyuncuyum. Razer Deathadder v2 nasıldır? Daha iyisini önerebileceğiniz Fps için mouse var mı? Rival 600'e göre daha kötü bir mouse mudur?

Bence iyi bir mouse

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mükemmel. Rival 600 önermem, bir sorunu vardı ancak hatırlamıyorum ne olduğunu.
@Nightmare837 @zbabomen
SteelSeries ürünlerini bir daha asla almam. Müşteri memnuniyetini hiç beğenmedim. Rival 600'e denk bir mouse o zaman? Yurt dışında Rival 600 79 dolar, Razer Deathadder v2 69 dolar, bende bu yüzden 10 dolar az diye belki bir tık hafif alt mousedur diye düşünmüştüm.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hafif mi hocam? Yüksek bir mouse sanırım, ele otururken sorun yapiyor mu belli süre sonra? Yassı mouseta sevmiyorum ama o fazla yüksek gibi.
Bende eskiden G402 vardı ve çok alçaktı. Beni rahatsız ediyordu öyle alçak olması elim mousepade değiyor ve sürtüyordu falan. Bu çok iyi oldu yüksek olması benim hoşuma gitti yani.Ele oturuşu güzel.
Hafiflik olarak o kadar hafif değil biraz daha hafif olabilirmiş Ama ağırlık olarak beni rahatsız da etmedi sorun da olmadı.

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Kullanıyorum güzel mouse rival 110 kullanıyordum v2 çok tuhaf geldi ve rival 110a göre çok büyüktü ama alıştım elime tam oturuyor fps oyunları için öneririm palm ve claw grip için uygun

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Çok iyi bir mousedur Razer'ın en iyi sensörünü kullanıyor.

Top Bottom