tutuş parmağım üstüne tam olarak değecek şekilde ve elimde büyük bir karışım 18cmTutuş şeklin ve el boyutun?
Genişliği ne kadar hocam?tutuş parmağım üstüne tam olarak değecek şekilde ve elimde büyük bir karışım 18cm
valla onu hiç ölçmedim ama rahat bi 15cm varGenişliği ne kadar hocam?
Hocam parmağınız kapalı şekilde 15cm ne, dev misiniz?valla onu hiç ölçmedim ama rahat bi 15cm var
orta parmaktan bileğime kadarHocam parmağınız kapalı şekilde 15cm ne, dev misiniz?
15cmorta parmaktan bileğime kadar
ha ama ama genişlik demişsiniz kusura bakmayın 5-6cmGenişliği ne kadar hocam?
razer da markaya para veriliyormuş gibi geliyor ben logitech kullanıcısıyım 2 mouseunu kullandım 2 side üzmedi G300s G203 lytsyngsizce hangisi daha iyi rahatlık ve teknik özellik bakımından
razer da markaya para veriliyormuş gibi geliyor ben logitech kullanıcısıyım 2 mouseunu kullandım 2 side üzmedi G300s G203 lytsyng
ben cevap vermiyorum fikir veriyorum hocam ben logi kullanıyorum memnunum bu kadar tercih arkadaşınikiside kötü mouse lar birisinin çift tıklama sorunu var birisinin 10 yıllık sensörü var adam ne sormuş siz ne cevap veriyorsunuz
ikiside kötü mouse lar birisinin çift tıklama sorunu var birisinin 10 yıllık sensörü var adam ne sormuş siz ne cevap veriyorsunuz
Razer Deathadder V2 ye de kötü demezsin bu arada