RAZER Deathadder V2 Mini mi Razer Viper Mini mi?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
642
MOUSE'U SOL ELIMLE KULLANIYORUM, Deathadder V2 Mini'de hafif sağ ele yönelik bi tasarım var bakarsanız mouse'un sağ tarafına. Öncelikle kullanan varsa eğer sol elle tutarsam asimetrisi rahatsız eder mi onu merak ediyorum. Ama Viper Mini'de tamamen simetrik olduğu icin sorun olmiycak.

Bu iki mouse'un teknik özellikleri arasında fark var mı? Hangisi daha mantıklı?

Teknik özellikleri arasında çok az fark var.

Viper mini daha iyi olur da Mouse'un sol tarafındaki tuşları nasıl kullanmayı düşünüyorsun?

MOUSE'U SOL ELIMLE KULLANIYORUM, Deathadder V2 Mini'de hafif sağ ele yönelik bi tasarım var bakarsanız mouse'un sağ tarafına. Öncelikle kullanan varsa eğer sol elle tutarsam asimetrisi rahatsız eder mi onu merak ediyorum. Ama Viper Mini'de tamamen simetrik olduğu icin sorun olmiycak.

Teknik fark yok Viper mini al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknik özellikleri arasında çok az fark var.

Viper mini daha iyi olur da Mouse'un sol tarafındaki tuşları nasıl kullanmayı düşünüyorsun?
Teknik olarak ne fark var merak ettim

viper mini her alanda tokatlıyor kesinlikle viper mini kardelime de ondan aldım

viper mini her alanda tokatlıyor kesinlikle viper mini kardelime de ondan aldım
Nasıl tokatlıyor aynı özellikteler hatta dv2'nin çok çok az daha iyi olduğunu biliyorum ama arkadaş solak olduğu için viper alması mantıklı.

Nasıl tokatlıyor aynı özellikteler hatta dv2'nin çok çok az daha iyi olduğunu biliyorum ama arkadaş solak olduğu için viper alması mantıklı.
sensörde vs de viper mini tokatlıyor bulursam link atarım

sensörde vs de viper mini tokatlıyor bulursam link atarım
Hayır hocam asıl dv2'nin sensörü daha iyi ayrıca tokatlayacak kadar fark yok. Ama viper daha rahat ergonomi sunuyordur falan onu bilemem kişiden kişiye değişir.

Geri