Abi superlight düşünüyordum araştırdıktan sonra çift tıklama sorunu olduğunu ve Razer’in kullandığı Focus+ sensörünün, skatezlerinin daha iyi olduğunu gördüm.o paraya superlıght alamazmısın
Alınabilir fakat biraz büyük diyorlardı, elin büyükse sıkıntı olmaz.Arkadaşlar uzun zamandır iyi bir mouse almak istiyorum ve araştırmalarım sonucunda Razer Deathadder v2 Pro da karar kıldım. Sizce 1590 TL vermeye değer mi ?
Alınabilir fakat biraz büyük diyorlardı, elin büyükse sıkıntı
Keşke bu mouseları deneme fırsatım olsaydı, yaşadığım şehirden dolayı teknoloji mağazaları kısıtlı ve gidip deneyemiyorum, fakat siz bu mousea bu fiyat verilir diyorsunuz sanırım. Benim için en önemli şey dediğiniz gibi rahatlık ve kablosuz olmasıMouse için kesinlikle ultra özelliklerden ziyade ergonomisine bakın.
Zaten bu iki mouse arasındaki farkı öyle aman aman anlayamazsın.
Eline hangisi daha rahat geliyor ve uzun süreler sonrasında ağrıtma yapmayacak olanı hissediyorsan onu al.
Elim baya büyük ondan dolayı da istiyorum aslında bu mouse uAlınabilir fakat biraz büyük diyorlardı, elin büyükse sıkıntı olmaz.
Bende Deathadder v2 var ben de kablosuzuna bakıyorum ama o fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Arada 1200 tl var. Bütçede sorun yoksa ve rahatına düşkünsen alınabilir tabii.Keşke bu mouseları deneme fırsatım olsaydı, yaşadığım şehirden dolayı teknoloji mağazaları kısıtlı ve gidip deneyemiyorum, fakat siz bu mousea bu fiyat verilir diyorsunuz sanırım. Benim için en önemli şey dediğiniz gibi rahatlık ve kablosuz olması
Hocam şehir dışında aileden uzak çalışıyorum zaman oyunlarla geçiyor, gelirimde ortalama üstünde. Tek eğlencemiz pc olmuş. Sanırım alacağım. Son bir sorum olacak, kablosuzundan memnun musun ? V2 pro da 2. Nesil optik kullanılırken kablolu modelde 1. Nesil kullanılıyormuş.Bende Deathadder v2 var ben de kablosuzuna bakıyorum ama o fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Arada 1200 TL var. Bütçede sorun yoksa ve rahatına düşkünsen alınabilir tabii.
Elin küçükse yazmıştım yanlış çevirmiş telefon PC geçtim şimdiKeşke bu mouseları deneme fırsatım olsaydı, yaşadığım şehirden dolayı teknoloji mağazaları kısıtlı ve gidip deneyemiyorum, fakat siz bu mousea bu fiyat verilir diyorsunuz sanırım. Benim için en önemli şey dediğiniz gibi rahatlık ve kablosuz olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elim baya büyük ondan dolayı da istiyorum aslında bu mouse u
Büyük bir mouse hocam. Asıl el küçükse sıkıntı olmaz mıElin küçükse yazmıştım yanlış çevirmiş telefon PC geçtim şimdi
Bir dakika her şey çok karıştı.Büyük bir mouse hocam. Asıl el küçükse sıkıntı olmaz mı
Bir dakika her şey çok karıştı.
İlk yanıt alıntısı attığında ben aslında doğru yazmışım sıkıntı olmaz diye sen olmaz kısmını alıntıya almamışsın bende eksik yazdım sandım D