Neler Yeni

Öneri RAZER Deathadder V2 Pro

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
mERT
Merhabalar razer deathadder v2 pro almayı düşündüğüm bir mouse kullanan veya daha önce kullanmış arkadaşlar memnunlar mı öğrenmek istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan BAŞ
Bende aldım ama 2.4 GHz olarak baglayamiyorum bilgisayara aynı sorunu yaşayan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan BAŞ
bende aldım fakat bağlanamadığını nasıl anladın
cubugu 2.4 ghz getiriyorum dongle'ını takıyorum ama 10 saniyede 1 usb cihazı bağlantı sesi geliyor gidiyor. eşleştiremiyorum mouse ile şuan bluetooth ile kullanıyorum bağlantı kalitesi olarak çok fark var mı acaba 2.4 ghz ile bluetooth arasında

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,205
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Düz V2 kullanıyorum gayet memnunum, hem ergonomik hem de çok hafif.

gomucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Rasim Şafak
cubugu 2.4 ghz getiriyorum dongle'ını takıyorum ama 10 saniyede 1 usb cihazı bağlantı sesi geliyor gidiyor. eşleştiremiyorum mouse ile şuan bluetooth ile kullanıyorum bağlantı kalitesi olarak çok fark var mı acaba 2.4 ghz ile bluetooth arasında
fark var tabii ki 2.4 ghz de kullanman gerekir fps oyunları falan oynuyosan

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Merhabalar razer deathadder v2 pro almayı düşündüğüm bir mouse kullanan veya daha önce kullanmış arkadaşlar memnunlar mı öğrenmek istiyorum.
6 Aydır kullanıyorum sorununu görmedim, sadece malzeme kalitesi olarak sıkınca plastiğinden çat çut sesler gelebiliyor.

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
mERT

BlueFairy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Uğurcan Yüksel
Bende aldım ama 2.4 GHz olarak baglayamiyorum bilgisayara aynı sorunu yaşayan var mı
Bu gün elime ulaştı dongle yi bilgisayara takıyorum herhangi bir cevap alamıyorum bir öneriniz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj istasyonu var oraya takıyorum olmuyor ön portlara takıyorum olmuyor arka portlara takıyorum olmuyor ne olur yardım edin kafayı yiyeceğim

Top Bottom