bende aldım fakat bağlanamadığını nasıl anladınBende aldım ama 2.4 GHz olarak baglayamiyorum bilgisayara aynı sorunu yaşayan var mı
cubugu 2.4 ghz getiriyorum dongle'ını takıyorum ama 10 saniyede 1 usb cihazı bağlantı sesi geliyor gidiyor. eşleştiremiyorum mouse ile şuan bluetooth ile kullanıyorum bağlantı kalitesi olarak çok fark var mı acaba 2.4 ghz ile bluetooth arasındabende aldım fakat bağlanamadığını nasıl anladın
fark var tabii ki 2.4 ghz de kullanman gerekir fps oyunları falan oynuyosancubugu 2.4 ghz getiriyorum dongle'ını takıyorum ama 10 saniyede 1 usb cihazı bağlantı sesi geliyor gidiyor. eşleştiremiyorum mouse ile şuan bluetooth ile kullanıyorum bağlantı kalitesi olarak çok fark var mı acaba 2.4 ghz ile bluetooth arasında
6 Aydır kullanıyorum sorununu görmedim, sadece malzeme kalitesi olarak sıkınca plastiğinden çat çut sesler gelebiliyor.Merhabalar razer deathadder v2 pro almayı düşündüğüm bir mouse kullanan veya daha önce kullanmış arkadaşlar memnunlar mı öğrenmek istiyorum.
Dock u ne işe yarıyorhttps://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03350400-r3g1-deathadder-v2-pro-mouse-dock-pm-HBC00003P4YAZ
ben de bugün aldım bakalım hala düşünüyosan kaçırma
Sarj etmek icinDock u ne işe yarıyor
Bu gün elime ulaştı dongle yi bilgisayara takıyorum herhangi bir cevap alamıyorum bir öneriniz var mı ?Bende aldım ama 2.4 GHz olarak baglayamiyorum bilgisayara aynı sorunu yaşayan var mı