Deathadder v2 dunyanin en iyi sensorune sahipArkadaşlar bu iki mouse arasında hangisi daha iyi ?
Tam uyar hocam.Peki Deathadder V2 çok mu büyük bir mouse ? Elim 18 cm falan.
Eliniz küçük değil orta/büyük sayılır. 400 TL DA v2 bedava resmen* alın beğenmezseniz tutuş stilinize uymazsa iade ederseniz.Peki Deathadder V2 çok mu büyük bir mouse ? Elim 18 cm falan.
Sorularım için kusura bakmayın. Peki Razer Deathadder V2 Mini nasıl alınır mı ? Elime oturur mu ? Fiyat açısından benim için daha makul. Birde v2 ile mini arasında çok mu fark var ?Eliniz küçük değil orta/büyük sayılır. 400 TL DA v2 bedava alın beğenmezseniz tutuş stilinize uymazsa iade ederseniz.
Rog gladius 2 origins kullandım hem FPS oyunları için hantal hem de o da büyük sayılabilecek bir mouse.
ve belli bir süre sonra sağ ve sol click aşırı derecede sallanmaya başlamıştı. Sağ ve sol taraftaki tutmayerlerinde kullanılan malzeme de bir garip hissettiriyor ben alışamamıştım. Gladius 2 core da böyledir muhtemelen.
Şuanlık v2 mini almayı düşünüyorum. Elime küçük gelir mi peki ?Olur neden olmasın hatta boyut olarak daha iyi oturur. 200-250 TL arasına alınabilecek en iyi ürünler bence Viper mini ve Deathadder v2 mini.
Evet sensör kalitesi olarak çok fark var ve F/P olarak daha iyi ama profesyonel Csgo oyuncusu felan değilseniz sorun olmaz.
DA v2 mini alabilirsiniz 218 TL.![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com