Neler Yeni

Razer Deathadder V2 vs Rog Gladius 2 Core

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes ARAT
Ülkemizde Çok Fazla Razer Sevdalısı Var ve Adamlar da Gerçekten Hakediyor Çok Güzel Ürünler Çıkarıyor.
Konumuza Gelecek Olursak Bence Deathadder v2 Almalısın Çünkü yanlış olmazsam hyperspeed sensör kullanıldı bu bağlamda alabileceğiniz en iyi mouselerden biri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
İkisininde kullanmış biri olarak Razer Deathadder V2 daha iyi ama sorun çıkabilme olasılığı var. Alırken dikkat et bir süre kontrol et. Asusun yazılımı berbat mouse eli çok terletiyor ve aşırı ağır ve hantal. Ama oda idare eder ama ikisi denk model değiller birisi 35 Euro birisi 70 Euro.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
V2 kullandığım mouse ve şiddetle tavsiye ederim. Rog kullanmadım yorum yapamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 250 TL'ye alınca ayrı güzel oluyor.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Mertcan Uysal
Razer Deathadder V2 elbette. Hemen Al Sonra Öde ile 410TL'ye aldım 22 Nisan'da

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki Deathadder V2 çok mu büyük bir mouse ? Elim 18 cm falan.

Eliniz küçük değil orta/büyük sayılır. 400 TL DA v2 bedava resmen* alın beğenmezseniz tutuş stilinize uymazsa iade ederseniz.
Rog gladius 2 origins kullandım hem FPS oyunları için hantal hem de o da büyük sayılabilecek bir mouse.
ve belli bir süre sonra sağ ve sol click aşırı derecede sallanmaya başlamıştı. Sağ ve sol taraftaki tutmayerlerinde kullanılan malzeme de bir garip hissettiriyor ben alışamamıştım. Gladius 2 core da böyledir muhtemelen.

Son düzenleme:

DEFTHANK

80+
Eliniz küçük değil orta/büyük sayılır. 400 TL DA v2 bedava alın beğenmezseniz tutuş stilinize uymazsa iade ederseniz.
Rog gladius 2 origins kullandım hem FPS oyunları için hantal hem de o da büyük sayılabilecek bir mouse.
ve belli bir süre sonra sağ ve sol click aşırı derecede sallanmaya başlamıştı. Sağ ve sol taraftaki tutmayerlerinde kullanılan malzeme de bir garip hissettiriyor ben alışamamıştım. Gladius 2 core da böyledir muhtemelen.
Sorularım için kusura bakmayın. Peki Razer Deathadder V2 Mini nasıl alınır mı ? Elime oturur mu ? Fiyat açısından benim için daha makul. Birde v2 ile mini arasında çok mu fark var ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Olur neden olmasın hatta boyut olarak daha iyi oturur. 200-250 tl arasına alınabilecek en iyi ürünler bence Viper mini ve Deathadder v2 mini.
Evet sensör kalitesi olarak çok fark var ve F/P olarak daha iyi ama profesyonel Csgo oyuncusu felan değilseniz sorun olmaz.
DA v2 mini alabilirsiniz 218 TL.

DEFTHANK

80+
Olur neden olmasın hatta boyut olarak daha iyi oturur. 200-250 TL arasına alınabilecek en iyi ürünler bence Viper mini ve Deathadder v2 mini.
Evet sensör kalitesi olarak çok fark var ve F/P olarak daha iyi ama profesyonel Csgo oyuncusu felan değilseniz sorun olmaz.
DA v2 mini alabilirsiniz 218 TL.
Şuanlık v2 mini almayı düşünüyorum. Elime küçük gelir mi peki ?

Top Bottom