Neler Yeni

Öneri Razer DeathAdder V3 Kablolu VS Razer Viper V3 Hyperspeed

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Sabri Efecan Odabaş
Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisi sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Hakan Arman
Pil şarj cihazım ve sağlam pillerim var sürekli yedekte pil tutarım haftada bir değiştirmek beni sıkmaz diyorsan viper v3 hyperspeed olabilir.Fakat unutma hyperspeed versiyonu kesinlikle kablo ile çalışmıyor yani pil bittiğinde kabloluya geçeyim şansın yok + eğer elinde yoksa şarj cihazı ve sağlam bir şarj edilebilir pil sana fazladan masraf çıkaracaktır dolayısıyla mouse 'n fiyat avantajı kalmıyor. ikisi artasında benim tercihim pil sorunu olmaması nedeniyle DeathAdder olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Sabri Efecan Odabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil şarj cihazım ve sağlam pillerim var sürekli yedekte pil tutarım haftada bir değiştirmek beni sıkmaz diyorsan viper v3 hyperspeed olabilir.Fakat unutma hyperspeed versiyonu kesinlikle kablo ile çalışmıyor yani pil bittiğinde kabloluya geçeyim şansın yok + eğer elinde yoksa şarj cihazı ve sağlam bir şarj edilebilir pil sana fazladan masraf çıkaracaktır dolayısıyla mouse 'n fiyat avantajı kalmıyor. ikisi artasında benim tercihim pil sorunu olmaması nedeniyle DeathAdder olurdu.
Yani birisi dese ki seni ufak bi argümanla ikna edebilirim inanmazdım. Çok iyi açıklama dostum eyvallah :D

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
A''
Top Bottom