Razer Deathadder v3 pro alınır mı?

Palm grip kullanıyorsan alınır, diğer türlü Viper V2 Pro al bence

Deathadder v3 tutuş olarak çok iyi bi mouse ve sensörü de yanılmıyosam tr piyasasındaki en iyilerden. Asimetrik tasarımı sayesinde ele çok güzel oturuyor. Eğer avuç içi tutuyosan alınır, tabi bütçe meselesi, bence pahalı.

daha önce ergo mouse kullanmadıysan tavsiye etmem g pro lamzu vs. türevlerini alabilirsin ama daha önce zowie ec veya deathadder kullandıysan alabilirsin.

Bencede verilir hele Palm tutuyorsan çok fazla çeşit yok piyasada çok rahat edersin Ztn özellik olarak daha iyis yok
Teşekkürler
Post automatically merged:

daha önce ergo mouse kullanmadıysan tavsiye etmem g pro lamzu vs. türevlerini alabilirsin ama daha önce zowie ec veya deathadder kullandıysan alabilirsin.
Deathadder kullandım eski versiyonunu
Post automatically merged:

Deathadder v3 tutuş olarak çok iyi bi mouse ve sensörü de yanılmıyosam tr piyasasındaki en iyilerden. Asimetrik tasarımı sayesinde ele çok güzel oturuyor. Eğer avuç içi tutuyosan alınır, tabi bütçe meselesi, bence pahalı.
Ya paradan yana sorun yok gözümde kalmasını istemiyorum iyi bisey olsun oluyorsa

Deathadder v3 pro kendim yeni kullanmaya başladım. Çevremde kullanan arkadaşım da var, kulak asma yorumlara daha iyisi yok.

Geri