Neler Yeni

Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Çalışmıyor

chundery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fatih
merhaba razer deathadder v3 pro aldım ama mouse kablosuz olarak kullanmak istediğimde hiçbir şekilde hareket etmiyo sorun nedir bir türlü anlamadım kablolu gayet güzel çalışıyor

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kablosuz mousaları bilmiyorum ama şarjı bitmiş olabilir. bir de kapatma tuşu kapalı olabilir.

chundery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sarjı var kapatma tuşu da aklıma geldi kapattım açtım defalarca

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,915
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Anlık bir dalgınlıkla dongleı takmayı unutmuş olabilir misin? Veya dongleı taktığın usb girişi falan bozuk olabilir mi?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anlık bir dalgınlıkla dongleı takmayı unutmuş olabilir misin? Veya dongleı taktığın usb girişi falan bozuk olabilir mi?
aynısını yazacaktım .d

chundery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka dongle takılı usb girişine kablosuyla taktıgımda çalışıyo sadece kablosuzda çalışmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablosuz bağlantıda mouse algılıyo ama ne tıklama yapabiliyorum nede hareket ettırebılıyorum

Son düzenleme:

Navd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Aygün GÜL
Merhaba bugün v2 pro modelini aldım aynı sorunu yaşıyorum. Problemin çözümünü bulabildinizmi ?
kanka dongle takılı usb girişine kablosuyla taktıgımda çalışıyo sadece kablosuzda çalışmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablosuz bağlantıda mouse algılıyo ama ne tıklama yapabiliyorum nede hareket ettırebılıyorum

Son düzenleme:

Navd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Aygün GÜL

Razer Deathadder V2 Pro faremdeki bluetooth ve wireless bağlantı sorunu için fareyi aldığım yere gittim. Test yapıp onlarda sorunu tespit etti ve değişim yaptılar.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher

Razer Deathadder V2 Pro faremdeki bluetooth ve wireless bağlantı sorunu için fareyi aldığım yere gittim. Test yapıp onlarda sorunu tespit etti ve değişim yaptılar.

ben servise yolladım sorun yok diye geri göndermişlerde calısmıyor kablosuz haric

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,306
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom