Neler Yeni

Razer Deathadder V3 Pro Vs Zowie Ec-2-C

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar csgo oynayan biriyimdir sizce hangisini almalıyım kalite ve sağlamlık olarak bir kere alacağım ve uzun süre gitsin istiyorum kablolu kablosuz fark etmez bana beni ileriye taşımasını istiyorum ısınmada olsun normalde oynarken olsun bıraktım cs yi yeniden güzel bir başlangıç yapmak istiyorum sizce hangisini kullanayım yorumlarınızı bekliyorum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
razer :kedi:

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka birde neden çoğu iyi seviyede oyuncu ec2 yi daha fazla kullanıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sırf isminden dolayı bile Deathadder V3 alabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
5 ay boyunca Deathadder V2 kullanan biriyim ve 1 ay önce kendime EC1-C (yeni model zowie) aldım ve bu marka sadece CS:GO için yaratılmış sanki. Aim performansım daha iyi oldu ve ergonomisi muhteşem. Kesinlikle Zowie derim. Razer'ın switch'i çok hassas ve ufacık dokunuşta hemen tıklıyor. Yanlışlıkla çok ateş ediyordum oyunda.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 ay boyunca Deathadder V2 kullanan biriyim ve 1 ay önce kendime EC1-C (yeni model zowie) aldım ve bu marka sadece CS:GO için yaratılmış sanki. Aim performansım daha iyi oldu ve ergonomisi muhteşem. Kesinlikle Zowie derim. Razer'ın switch'i çok hassas ve ufacık dokunuşta hemen tıklıyor. Yanlışlıkla çok ateş ediyordum oyunda.
O kadar değil şöyle söyleyeyim ben razer viper ultimate rival 600 g903 razer deathadder v2 steelseries prime ve oturtamadım rahat değilim o yüzden ec2-c yada razer deathadder v3 pro bakıyorum rahatlıkta razerda fena değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
O kadar değil şöyle söyleyeyim ben razer viper ultimate rival 600 g903 razer deathadder v2 steelseries prime ve oturtamadım rahat değilim o yüzden ec2-c yada razer deathadder v3 pro bakıyorum rahatlıkta razerda fena değildir.
Sabit bir FPS oynayıp profesyonelleşme hedefin vs var ise benim gibi Zowie al derim ben. Razer Deathadder V3 de baya iyi inceledim bizzat

Top Bottom