ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 250
Sizce hangisi
Son düzenleme:
17cm claw tutuyorum ama karşılaştırma istememin tek sebebi tutuş değil hangisinin sensörü daha iyi hangisinin malzeme kalitesi daha iyi bunlarıda öğrenmek istiyorumTutuş şeklin ve elinin uzunluğu nedir? Hangi Deathadder?
Hangi Deathadder? Deathadder V2 Mini mi, Deathadder Essential mi?17cm claw tutuyorum ama karşılaştırma istememin tek sebebi tutuş değil hangisinin sensörü daha iyi hangisinin malzeme kalitesi daha iyi bunlarıda öğrenmek istiyorum
250 bandında sadece essentinal var gördüğüm kadarıyla fiyat performans olarak önerilende oHangi Deathadder? Deathadder V2 Mini mi, Deathadder Essential mi?
Essential almayın o fiyata. Sensör, skatez, kablo, ağırlık olarak çok daha önde Viper Mini.250 bandında sadece essentinal var gördüğüm kadarıyla fiyat performans olarak önerilende o
Çok teşekkürler hocam viper mini alıyorum o zamanEssential almayın o fiyata. Sensör, skatez, kablo, ağırlık olarak çok daha önde Viper Mini.
Hayırlı olsun.Çok teşekkürler hocam viper mini alıyorum o zaman
Hayırlı olsun bende aldım bugün umarım memnun eder.Çok teşekkürler hocam viper mini alıyorum o zaman
İnşallah hocamHayırlı olsun bende aldım bugün umarım memnun eder.