yusfelDİAS
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Yusuf
Arkadaşlar Rampage Zenith Pro 2300 fiyat bandında Razer Deathhadder V3 Pro ise 3000 fiyat bandında ikisinin karşılaştırmasını yapmaya çalıştım fakat pek bir bilgim yok mouse konularında. Arada 700 tl gibi bir fark var bir arkadaşımda bu mouseların birbirine cok yakın mouselar olduğunu söyledi benim aklımda razer varken rampage da alabilirim aslında gibi düşünceler oluştu. Rampage markasına fazla güven olmadığını biliyorum fakar rampage markasının da üst model bir mouseda kalitesiz bir malzeme kullanacağını sanmıyorum . Aslında benim merak ettiğim konu aradaki 700 lira fark Razer marka olduğu için mi yoksa gerçekten 3000tlyi sonunda kadar hak ediyor mu ?
RAMPAGE Zenith Pro 4K BT+Wired+2.4G PAW3395 Nordic 52833 MCU Gaming Oyuncu Mouse Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE Zenith Pro 4K BT+Wired+2.4G PAW3395 Nordic 52833 MCU Gaming Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için h
www.mediamarkt.com.tr
Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com